Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevesta zo známej milionárskej rodiny: Mesiac po pôrode v spoločnosti... Takto sa na nej podpísalo druhé dieťa!

Fotografka Petra Ficová. Zobraziť galériu (7)
Fotografka Petra Ficová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na módnu prehliadku Veroniky Hložníkovej sa prišla pozrieť aj čerstvá mamička, celebritná fotografka Petra Ficová (33). Od pôrodu druhej dcérky ubehol len mesiac, no len málokto by uveril, že je to naozaj tak.

V utorok patril Primaciálny palác v Bratislave módnej návrhárke Veronike Hložníkovej, ktorá tam predstavila svoju novú kolekciu 20. Dvadsať modeliek predviedlo veľmi ženské a nositeľné kúsky, nechýbali kabáty, nohavicové obleky ani spoločenské šaty. Návrhárka patrí k slovenskej špičke a oblieka mnoho tvárí šoubiznisu, aj preto sa to v Primaciálnom paláci hemžilo známymi osobnosťami.


Ficová porodila: Pochválila sa s FOTO krátko po pôrode!


Pozrieť sa prišla aj prominentná fotografka Petra Ficová a svojím vzhľadom doslova vyrážala dych. Petra totiž len pred mesiacom priviedla na svet dcérku Dorotku. Na prehliadke však pôsobila oddýchnuto, s úsmevom na tvári a asi by nikto neuhádol, že fotografka iba nedávno rodila.

V jednoduchých čiernych šatách vyzerala úžasne a po tehotenskom brušku nebolo ani stopy. Dorotka je už druhou dcérou známej fotografky a jej partnera, právnika Martina Reháka (37), syna veľkopodnikateľa Ladislava Reháka (64). Prvá dcérka Johanka prišla na svet začiatkom minulého roka.

Petra Ficová sa mesiac po pôrode ukázala v spoločnosti.
Zobraziť galériu (7)
Petra Ficová sa mesiac po pôrode ukázala v spoločnosti.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Petra Ficová je prominentnou fotografkou a jej fotografie zdobia titulné strany mnohých módnych a lifestylových magazínov na Slovensku aj v Česku. Spolupracuje s poprednými návrhármi a stajlistami a stálymi tvárami pred jej objektívom sú napríklad Dominika Cibulková či Dara Rolins.

Petra Ficová s Martinom Rehákom tvoria pár už niekoľko rokov.
Zobraziť galériu (7)
Petra Ficová s Martinom Rehákom tvoria pár už niekoľko rokov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO z módnej šou Veroniky Hložníkovej nájdete TU»

Viac o téme: Petra FicováVeronika Hložníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu