Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To je fakt on?! Šokujúca zmena víťaza Farmy: Z dedinského chlapca.. Fúúú, aký fešák!

Šokujúca zmena víťaza Farmy! Zobraziť galériu (7)
Šokujúca zmena víťaza Farmy! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Onedlho uplynie už šesť rokov odvtedy, čo Pavol "Paco" Styk vyhral markizácku Farmu 4. Na prvý pohľad obyčajný, no mimoriadne pracovitý chlapec si okrem rozprávkovej sumy 50 000€ zo šou odniesol ešte niečo navyše - lásku. A to v podobe jeho spolusúťažiacej Veroniky, s ktorou je dodnes. Jej vzhľad sa síce po rokoch výrazne nezmenil, zato ten jeho... Fúúha!

Láske medzi Pavlom a Veronikou mnohí nepriali. Ako mnohokrát, aj v tomto prípade nežnejšiu polovičku diváci aj fanúšikovia upodozrievali, že sa svojho milého drží len pre vidinu jeho víťazstva. Tak sa napokon aj stalo. Mladý farmár šou vyhral, no prognózy na rýchly koniec lásky predsa len nevyšli. Práve naopak.

Takto vyzerali Veronika a Paco ešte počas Farmy.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerali Veronika a Paco ešte počas Farmy.

Dvojica sa po rokoch dokonca aj zasnúbila a vyzerá to tak, že pôjde o prvý pár, ktorý to napokon dotiahne aj pred oltár. Mladí zaľúbenci sú stále spolu, čo sa však zmenilo, je vzhľad niekdajšieho víťaza. Kým predtým nepatril práve k „mačom“, za ktorými sa obzrie každá žena, dnes by sa zrejme dala nahovoriť nejedna z nich. Imidž nenápadného chlapca je definitívne preč a z Paca sa stal poriadny fešák.

Dvojica je spolu aj po šiestich rokoch, Paco svoju lásku dokonca požiadal o ruku.
Zobraziť galériu (7)
Dvojica je spolu aj po šiestich rokoch, Paco svoju lásku dokonca požiadal o ruku.  (Zdroj: Facebook)

Takto vyzerá Paco dnes. To je ale zmena!
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Paco dnes. To je ale zmena!  (Zdroj: Facebook)

Zjavne sa začal viac starať o svoj vzhľad, namiesto „farmárskych“ košieľ nosí módne kúsky a nechal si narásť bradu aj vlasy. Najmä tie sú teraz podstatne dlhšie a Pavol ich nosí upravené do copu, občas si ich dokonca aj zapletie. Nuž, Veronika, mala by si si na svojho milého začať dávať pozor. Toto už veru nie je žiadny obyčajný mladík s hanblivým úsmevom!

Viac o téme: FarmaPacoPavol Styk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu