Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nový párik v slovenskom šoubiznise: Tento známy Slovák zbalil poriadnu šupu!

Nový pár v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (8)
Nový pár v slovenskom šoubiznise.

BRATISLAVA – Opäť zamilovaný! V slovenskom šoubiznise sa to hemží novými párikmi. Najnovšie k nim pribudol ďalší. Tentokrát si novú priateľku našiel známy spevák Robo Papp (36). Pozrite, akú krásku zbalil!

Spevák Robo Papp sa koncom roka 2015 rozišiel s manželkou Evou Lučeničovou, s ktorou má dcérku Isabellu (8). Hoci sa oficiálne ešte nerozviedli, každý si žije svoj život. Polroka po priznaní rozchodu s manželkou sa v jeho živote objavila nová žena Nicol, s ktorou randil zhruba rok, no ani s ňou mu to nevyšlo. Odvtedy bol sám.  

No ako sme sa najnovšie dozvedeli, v jeho živote je už nová žena. V polovici júna nám priznal, že má síce niekoho vo výhľade, no nechcel prezradiť, o koho ide. Dnes je však všetko inak a so svojou novou priateľkou sa už s radosťou chváli aj na sociálnych sieťach. Ich spoločné fotografie a zamilované odkazy vo forme takzvaných heštegov si všimne snáď každý: „She is my baby“, „love.“, napísal napríklad pod ich spoločnú fotku.

Preto sme zisťovali viac. Ide o krásnu plavovlásku Veroniku R., ktorú Papp spoznal iba nedávno. „Zoznámil nás môj najlepší kamarát na svojej lodi na Dunaji, na ktorej trávim celé leto. Sme spolu len pár týždňov, je to veľmi čerstvé,“ priznal bez okolkov topkám spevák, ktorý si našiel naozaj fešandu. Je to sexi blondínka s dokonalou postavou a krásnou tváričkou. Veď pozrite sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Robo Papp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu