Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po nečakanom krachu opäť zamilovaný?! V slovenskom šoubiznise vzniká nový vzťah

V slovenskom šoubiznise vzniká nový vzťah Zobraziť galériu (22)
V slovenskom šoubiznise vzniká nový vzťah

BRATISLAVA - Vo výhľade má novú krásku! Spevák Robo Papp (36) topkám koncom septembra 2015 priznal, že po pätnástich rokoch, z toho deviatich manželských, sa mu rozpadol vzťah s dcérou známeho hudobníka Laca Lučeniča (64) Evou (41). Pol roka po rozchode sa však ukázal v spoločnosti s blondínkou Nicol a priznal nám, že je zadaný. No na prekvapenie mnohých po roku randenia ich láska stroskotala. Počas uplynulého víkendu sme ho stretli v Marína cafe v Hamuliakove, kde sa konala Moët párty. Tu sa to hemžilo peknými ženami, preto nás zaujímalo, či má po svojom boku aj on nejakú krásku. Jeho odpoveď nás prekvapila.

Spevák Robo Papp koncom roka 2015 rozišiel s manželkou Evou Lučeničovou, s ktorou má dcérku Isabellu (8). Hoci sa oficiálne ešte nerozviedli, každý si žije svoj život. Pol roka po priznaní rozchodu s manželkou sa v jeho živote objavila nová žena Nicol, s ktorou radil zhruba rok, no ani s ňou mu to nevyšlo. Odvtedy je sám. No ako sme sa najnovšie dozvedeli, v jeho živote sa zjavne črtá nový vzťah.

Moet party - Hamuliakovo
Na otázku, či je po jeho boku nejaká nová priateľka, odvetil záhadne: „Počkajte, poobzerám sa.“ Čím nový vzťah nepoprel a dal najavo, že niekto by sa zrejme v jeho okolí našiel. Zisťovali sme, či sa aj jeho potenciálna partnerka nachádza na danej párty. Spevák odvetil ešte záhadnejšie: „Uvidíme.“

My sme sa však nevzdali a chceli sme o jeho možnej novej láske zistiť viac. „Nič vážne sa zatiaľ nekoná v mojom živote,“ tvrdil Papp, ktorý však nakoniec predsa len priznal, že po nejakej kráske poškuľuje. „Vo výhľade mám, to rozhodne áno, ale musím sa veľmi snažiť...“ povedal nám na záver spevák, ktorý však identitu slečny, o ktorú má záujem, nechcel prezradiť.

V ten večer sa tam objavili hneď dve dámy, ku ktorým má Robo podľa všetkého celkom blízko. Jednou z nich je modelka Soňa Štefková, ktorá bola na večierku pracovne. Práve s ňou dokonca trávil aj svoje nedávne meniny. A tou druhou je speváčka Veronika Adamičková, ktorej sa na tejto spoločenskej akcii venoval viac a urobil si s ňou aj niekoľko fotografií. Či jedna z týchto dám je tá, ktorá si získala jeho srdce, zatiaľ nevedno, to zrejme ukáže až čas. Fotografie týchto slečien a tiež zábery z párty si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Robo Papp - rozhovor

Viac o téme: Robo Papp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu