Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Krásna jojkárka ukázala syna: Smiali sa mu, ako vyzerá... On urobil toto!

Michaela Saleh Suríniová Zobraziť galériu (7)
Michaela Saleh Suríniová

BRATISLAVA - Toto by nik nečakal! Určite si spomínate na prvú reality šou z roku 2004 Dievča za milión, kde jednou z finalistiek bola aj krásna ryšavka Michaela Saleh Suríniová, ktorá si vďaka šou na chvíľu vyskúšala aj moderátorský a redaktorský chlebíček. Dnes je z nej vydatá pani a má dve deti, no v televízii Joj začala čiastočne pracovať aj po materskej dovolenke. V týchto dňoch však zaujala fotografiou, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. Je na nej jej syn, ktorému sa ľudia smiali za to, ako vyzerá. Neuveríte, čo spravil!

Michaela Saleh Suríniová je mamou na plný úväzok. Spoločne s manželom Nidalom vychovávajú dve deti, deväťročného Nidala, ktorý trpí Aspergerovým syndrómom, a trojročnú  Amálku. Moderátorka a redaktorka, ktorá po materskej dovolenke opäť čiastočne pracuje v televízii Joj, o sebe v minulosti tvrdila, že sa snaží byť predovšetkým dobrou mamou. A darí sa jej to skvele.

Michaela totiž v týchto dňoch zverejnila fotografiu svojho syna, ktorý má na fotografií poriadne dlhé vlasy a zozadu vyzerá ako dievča. Kvôli tomuto výzoru sa mu vraj mnohí smiali. On však prekvapil nečakaným výrokom a nesmierne šľachetným rozhodnutím.

„Vlasy môjho syna po 2,5 roka bojovania a počúvania z každej strany, aby sa dal ostrihať. Smiali sa mu, že vyzerá ako baba, ale bolo mu to jedno. Povedal mi raz, že mami, ale veď nemusím byť rovnaký ako ostatní... Vlasy chce darovať onkopacientom po chemoterapii. Učím sa od neho každý deň,“ napísala pod záber Suríniová, ktorej syn má síce problém sústrediť sa a chápať sociálne situácie, ale na druhej strane mu namerali nadpriemerné IQ. Je úžasné, že dieťa, ktoré má samo zdravotné problémy, myslí na iných. Z tohto malého chlapca, ktorý si prešiel v živote už naozaj kadečím, by si mali brať príklad nielen zdravé deti, ale najmä mnohí dospelí...

Takéto dlhé vlasy si nechal narásť Suríniovej 9-ročný syn, a rozhodol sa ich darovať.
Zobraziť galériu (7)
Takéto dlhé vlasy si nechal narásť Suríniovej 9-ročný syn, a rozhodol sa ich darovať.

Viac o téme: Michaela Saleh Suríniová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu