Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Náhla zmena v jojkárskych správach: Koho Barkolová vyšachovala z hry?

Erika Barkolová Zobraziť galériu (4)
Erika Barkolová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Diváci jojkárskych správ sa nevedeli vynadívať! Keď si včera prepli na obľúbené ranné vysielanie, na obrazovkách sa im naskytol pohľad na nečakané, no o to príjemnejšie prekvapenie. Namiesto niektorého člena z pôvodnej zostavy sa v nich totiž objavila Erika Barkolová (40). Koho moderátorka vyradila z hry?

Hoci sú diváci zvyknutí na to, že šoubiznisovú časť Ranných správ má pod taktovkou Erika Kresťanková, Lucia Wirthová alebo usmievavý Thomas Puskailer, celebritné spravodajstvo namiesto nich v stredu odmoderovala skúsená blondínka. A hoci išlo nečakané prekvapenie, diváci sa prítomnosti Eriky Barkolovej tešili, o čom svedčí množstvo pozitívnych reakcií na sociálnych sieťach.

Erika Barkolová sa stala súčasťou jojkárskych Ranných novín.
Zobraziť galériu (4)
Erika Barkolová sa stala súčasťou jojkárskych Ranných novín.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Erika Barkolová patrí k najostrieľanejším jojkárskym moderátorom.
Zobraziť galériu (4)
Erika Barkolová patrí k najostrieľanejším jojkárskym moderátorom.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Zaujímalo nás teda, či Erika získala nové miesto a nahradila niekoho z pôvodnej trojice. „Nie, nie. Išlo len o dočasný záskok kvôli dovolenkám mojich kolegov. V Ranných správach nezostávam nastálo, hoci to bola príjemná skúsenosť,“ povedala nám sympatická blondínka, ktorej však už na prvý pohľad táto práca sadla. Predsa len, už roky patrí k najznámejším tváram JOJky a kým má jej domovský Top Star pauzu, jej skúsenosti by v takomto formáte určite neboli na škodu.  

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu