Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gabika zaparkovala pred obchodným centrom: Policajti jej naparili pokutu, neuveríte za čo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TOPOĽČANY - Slovenka si zašla niečo vybaviť do obchodného centra v Topoľčanoch. Keď sa potom vrátila na parkovisko, už tam na ňu čakali muži zákona a naparili jej pokutu. Neparkovala zle ani nikoho nezrazila, tak čím sa previnila? Budete prekvapení.

Vaše tipy

Gabika sa koncom júna objednala ku kozmetičke, ktorá má salón v jednom topoľčianskom obchodnom centre. Po niečo vyše hodine, zhruba okolo tretej hodine popoludní, sa vybrala späť k autu, no pri tom stála policajná hliadka. Žena ostala v pomykove, nebola si totiž vedomá, že by niečo spáchala. Keď sa to dozvedela, ostala poriadne prekvapená. Zabudla zavrieť okno na aute!

Gabika zaparkovala pred obchodným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Policajti Gabiku upovedomili, že svoje auto nezabezpečila pred krádežou a pohybom, čo sa klasifikuje ako priestupok. Dostala preto pokutu tridsať eur, nakoniec sa však nad vodičkou zľutovali a zaplatila len desať. "Niekto si všimol, že mám pootvorené okno a zavolal 158. Povedali mi, že to musia riešiť pokutou, lebo je to priestupok. Bola to moja chyba, priznávam," okomentovala udalosť. 

Viac o téme: ParkoviskoAutoOknoPokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu