Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenka si kúpila obľúbenú pochúťku: Otvorila ju a po hnuse na FOTO ju navždy prešla chuť

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Žena ostala poriadne znechutená. Kúpila si obľúbený dezert, no hneď po otvorení ju prešla chuť. Do lahodného krému zaborila lyžičku a vložila ju do úst. Trpko to oľutovala.

Chuť na obľúbený dezert z mlieka, čokolády a lieskových orieškov dostala istá žena. Nebudete veriť, čo z mliečneho krému vybrala. "Sestra si dnes kúpila Monte. Prvé sústo a že orech... Nie. Žuvačka. Originál, dnu v zavretom tégliku. Brigádnici sa bavia, čo myslíte?" zverejnil používateľ vo facebookovej skupine Nekŕmte nás odpadom. 

Pod zverejnený príspevok už pribúda množstvo komentárov. Diskutujúci sú poriadne znechutení: "Fuj, hnus," nešetria. Iní si robia srandu: "Ale veď sa predávajú aj lízanky so žuvačkami. Možno skúšajú niečo nové hodiť na trh," napísala Barbora a Vladimír doplnil: "Už ako Kinder vajíčko, aj s prekvapením."    

Viacerí sa ale prikláňajú k názoru, že v mliečnom dezerte mohol byť nerozpustený prírodný emulgátor. "Pri výrobe jogurtov používajú potravinársku gumu," napísal jeden z diskutujúcich. "Je to xantanová guma, bežne sa ňou zahusťuje od Pribináčikov až po bežné jogurty," vysvetlila Andrea. V každom prípade ide o nepríjemný gurmánsky zážitok, ak sa vám nečakane ocitne v ústach podivná hmota. 

Viac o téme: DezertPrekvapenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu