Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská diera v Ružinove: VIDEO Nebezpečenstvo pre ľudí, cesta sa môže prepadnúť celá

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Martin Chren)

BRATISLAVA - Na jednej z ružinovských ulíc sa nachádza obrovský výtlk. Je hlboký, neoznačený a nebezpečný. Dospelý človek sa do neho vojde do polovice telo, dieťa sa v ňom stratí. Už dva týždne je hrozbou pre okolidúcich aj pre vodičov. Mestská časť zatiaľ na nahlásenia nereagovala. Upozornil na to na svojej sociálnej sieti kandidát na ružinovského starostu Martin Chren.

Máte vo svojom okolí výtlk, ktorý môže konkurovať tomu ružinovskému? Napíšte nám a pošlite aj fotografiu na mailovú adresu tipy@topky.sk

Kandidát na ružinovského starostu upozornil na svojom Facebooku na najväčší výtlk v Ružinove. „Presne uprostred cesty na Bencúrovej ulici je už dva týždne diera, do ktorej sa vojde dospelý človek a dieťa by sa v nej aj stratilo. Neoznačená a nebezpečná,“ napísal Chren. 

Ružinovský výtlk

Ulica sa môže kedykoľvek prepadnúť

Problém je na Mestskej časti nahlásený niekoľko dní. „Klasicky bez reakcie, kým sa nestane nešťastie. Včera sme ju chceli opraviť, ako už vyše 50 výtlkov doteraz, ale toto je nad naše sily. Podomletých je už niekoľko metrov cesty a kedykoľvek sa môže prepadnúť celá,“ uviedol. 

Obrovská diera v Ružinove:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Martin Chren)

Chren upozorňuje, že ju treba otvoriť zhora, zastaviť únik vody, ktorá vymlela hotovú jaskyňu, a priviezť niekoľko ton drveného kameňa. „Mimochodom, Ružinov za státisíce kompletne “zrekonštruoval” túto ulicu pred rokom,“ dodal na adresu opravy cesty Chren. 

Viac o téme: VýtlkRužinovMartin Chren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu