Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna modelka (49) šminky nepotrebuje: Pozrite sa, aká je prirodzene krásna!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (6)
Claudia Schiffer (Zdroj: SITA)

SANTA MONICA - Vek je len číslo! To rozhodne platí aj v prípade slávnej topmodelky Claudie Schiffer, ktorá práve dnes slávi 49. narodeniny. Známa blondínka ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca svoj šarm. A hoci to v prípade mnohých žien nie je žiadna sláva, ona si pokojne môže vyraziť do ulíc nenalíčená. Nedávne paparazzi zábery sú toho skvelým dôkazom.

Claudia Schiffer sa narodila 25. augusta 1970. O prehliadkových mólach príliš nesnívala. Lákali ju skôr zákony a chcela kráčať v šľapajách svojho otca, ktorý mal právnicku firmu. Osudové stretnutie s Michelom Levatonom - šéfom Metropolitan Model Agency ju však nasmerovalo celkom iným smerom. Blondínka mala vtedy 17 rokov a modelingový expert na ňu natrafil v diskotékovom klube.  

Claudia Schiffer kedysi.
Zobraziť galériu (6)
Claudia Schiffer kedysi.  (Zdroj: Vogue)

Krásna Nemka dnes patrí medzi najslávnejšie modelky. Na konte má množstvo úspechov. Spomenúť možno i to, že sa ocitla v Guinnessovej knihe rekordov. A to za to, že ozdobila viac ako tisíc titulných stránok rôznych magazínov. Príjemným prekvapením bola aj nedávna titulka magazínu Vogue, na ktorej sa predviedla v Evinom rúchu. 

Claudia Schiffer v súčasnosti.
Zobraziť galériu (6)
Claudia Schiffer v súčasnosti.  (Zdroj: Collier Schorr pre Vogue)

Claudia Schiffer si vyskúšala aj profesiu herečky - objavila sa vo filmoch Love Actualy, Zoolander, v seriáli Dharma & Greg, účinkovala v klipoch Bon Joviho a Westlife. Venuje sa tiež módnemu návrhárstvu a charite.

Nemenej zaujímavý je aj súkromný život tejto krásky. V roku 1993 sa zoznámila s kúzelníkom Davidom Copperfieldom, s ktorým bola dokonca zasnúbená. V septembri 1999 dvojica oznámila, že je ich láske koniec. V máji 2002 sa Claudia vydala za režiséra Matthewa Vaughna, ktorému porodila syna a dve dcéry.

Krásna blondínka si pred pár dňami vyšla na večeru so svojím manželom. Paparazzom sa ich podarilo zvečniť v talianskej reštaurácii, ktorú obľubujú mnohé celebrity. Zaujímavé je, že Claudia stavila na prirodzenosť a bola nenalíčená. Podľa nás si to môže smelo dovoliť. Aký je váš názor? 

Claudia Schiffer je prirodzene krásna žena.
Zobraziť galériu (6)
Claudia Schiffer je prirodzene krásna žena.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Claudia Schiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu