Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najkrajšia Nemka je aj po 30 rokoch v modelingu ako bohyňa: Kradli jej gaťky!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (5)
Claudia Schiffer (Zdroj: Vogue)

LONDÝN - Pribúdajúce roky jej na šarme neubrali! Claudia Schiffer (49) patrí medzi celebrity, ktoré netreba nikomu predstavovať. Svojho času totiž patrila medzi najväčšie hviezdy modelingu. V týchto dňoch si pripomína 30 rokov pôsobenia v modelingu a pri tej príležitosti pózovala pre magazín Elle UK. Čo poviete na výsledok? ä

Claudia Schiffer v priebehu svojej kariéry ozdobila množstvo prestížnych časopisov. Svoj sexepíl predvádza aj v aktuálnom vydaní britského magazínu Elle. Pred objektívom fotografa menom Sebastian Kim pózovala v rôznych sexi outfitoch, v ktorých dokonale vynikla jej skvelá postava.  

Claudia Schiffer vyzerá aj v zrelšom veku skvele.
Zobraziť galériu (5)
Claudia Schiffer vyzerá aj v zrelšom veku skvele.  (Zdroj: Elle)

Spomínanému magazínu poskytla blondínka aj otvorený rozhovor, v ktorom spomínala na rôzne obdobia svojej kariéry. „Bolo to šialené. Cítila som sa ako rocková hviezda. Ľudia sa k nám snažili za každú cenu dostať a fotiť sa s nami,” zaspomínala si Schiffer, ktorá musela mať bodyguardov. 

Bizarné veci sa jej stávali počas rôznych módnych prehliadok. Stávalo sa totiž, že jej niekto ukradol spodnú bielizeň. „Keď som sa vrátila z móla do šatne, všetko bolo preč. Nohavičky, podprsenka, všetko,” šokovala Claudia, ktorá sa počas kariéry stretla aj s nepríjemným správaním zo strany riaditeľov módnych domov. 

Schiffer čochvíľa oslávi 50. narodeniny. A aj keď vyzerá skvele, vôbec nemá potrebu porovnávať sa s mladšími kolegyňami. „Počas kariéry som dostala množstvo komplimentov. Nepotrebujem, aby mi niekto celý život hovoril, aká som krásna. Sú to krásne spomienky, ale je tu nová generácia a ja im to prenechám,” povedala na margo toho slávna blondínka. 

Galéria: Claudia Schiffer je krásna žena.

Viac o téme: Claudia Schiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu