Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávny Copperfield (63) zastavil čas: Tvár bez vrások, žiadne šediny a mladá žena!

David Copperfield Zobraziť galériu (6)
David Copperfield (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Akoby vôbec nestarol! David Copperfield (63) patrí medzi najúspešnejších iluzionistov a je slávny vo všetkých kútoch sveta. Verejnosti je dobre známe, že má slabosť na krásne ženy. Šarmantná je aj jeho partnerka Chloe (30), ktorá mu robila spoločnosť na nedávnej premiére počinu Liberty: Mother of Exiles. Hoci dvojicu delí 30 rokov, kúzelník predviedol tvár bez vrások a šediny by ste na jeho hlave tiež márne hľadali.

Čo sa týka milostného života, s menom Davida Copperfielda sú spájané modelky Claudia Schiffer a Marie Petličková. Už viac ako desať rokov je však jeho partnerkou niekdajšia modelka a dizajnérka topánok Chloe Gosselin, s ktorou má dcérku menom Sky.  

Dvojica sa v spoločnosti ukazuje len zriedkavo. Stalo sa tak aj v týchto dňoch, keď zavítali na premiéru počinu Liberty: Mother of Exiles. Chloe vyzerala skvele. A určite nám dáte za pravdu, že aj Copperfield nevyzerá ako väčšina šesťdesiatnikov. 

Svoj podiel na tom ale určite nemajú kúzla, ale šikovné ruky odborníkov, ktorí veľmi dobre vedia, ako bojovať s pribúdajúcimi rokmi.  

David Copperfield so svojou partnerkou Chloe.
Zobraziť galériu (6)
David Copperfield so svojou partnerkou Chloe.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: David CopperfieldChloe Gosselin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu