Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna Nemka má 50: Šokujúce slová a zábery, ktoré vám vyrazia dych!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (9)
Claudia Schiffer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stále rovnako očarujúca! Claudia Schiffer, ktorá svojho času patrila medzi najslávnejšie modelky sveta, oslavuje 50. narodeniny. Pri tej príležitosti sa s fanúšikmi podelila o fotky z rodinného albumu i o aktuálne zábery. Aha, ako perfektne vyzerá!

Vek je len číslo! To rozhodne platí i v prípade slávnej modelky Claudie Schiffer. Kráska sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiava v top forme a na jej tvári by ste márne hľadali vrásky. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila aktuálne video, v rámci ktorého sfukuje sviečky na narodeninovej torte. A pri pohľade na jej krásnu žiarivú tvár zbledne závisťou nejedna jej rovesníčka.

Svoj podiel na tom má zrejme i to, že Claudia si zo starnutia nerobí zbytočné vrásky. „Mám veľké šťastie, že môžem robiť to, čo milujem a môžem si vyberať. Verím, že ženy majú byť ospevované v každom veku,” poznamenala v nedávnom rozhovore krásna blondínka.

„Som rada, že mám 50 a nikdy som nebola viac šťastná a sebavedomejšia. Nesnažím sa vyzerať ani cítiť mladšie,” dodala Claudia. Zároveň priznala, že mladým modelkám vôbec nezávidí a nežiarli na ne. 

Claudia Schiffer je trojnásobnou maminou. S manželomm Matthewom Vughnom má tri deti - syna Caspara (17) a dcéry Clementine (15) a Cosimu (10).

Claudia Schiffer má 50 rokov a vyzerá fantasticky.
Zobraziť galériu (9)
Claudia Schiffer má 50 rokov a vyzerá fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Claudia Schiffer vyzerá jednoducho fantasticky.
Zobraziť galériu (9)
Claudia Schiffer vyzerá jednoducho fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Claudia Schiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu