Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rýchla svadba slovenskej herečky: Vydala sa len po mesiaci randenia!

Dagmar Bruckmayerová Zobraziť galériu (5)
Dagmar Bruckmayerová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Slovenskú herečku Dagmar Bruckmayerovú poznajú televízni diváci najmä ako nezabudnuteľný hlas Janice Litmanovej z kultového seriálu Priatelia. Okrem dabingu pôsobila v niekoľkých projektoch televízie JOJ. Dnes oslavuje okrúhle päťdesiate narodeniny.

Dagmar Bruckmayerovú si mnohí spájajú skôr s jej dievčenským priezviskom Bajnoková. Práve toto meno sa často objavovalo v záverečných titulkoch dabingu. Najvýraznejšia postava, ktorej prepožičala svoj hlas, je rozhodne Janice Litmanová zo seriálu Priatelia. Niet človeka, čo by nepoznal jej legendárne uškriekané: „Ó, môj bože!“, ktoré bolo jej poznávacím znamením rovnako ako smiech.

Svoj hlas prepožičala Dagmar Bajnoková Janice Litmanovej zo seriálu Priatelia.
Zobraziť galériu (5)
Svoj hlas prepožičala Dagmar Bajnoková Janice Litmanovej zo seriálu Priatelia.  (Zdroj: Warner Bros. Television)

Rodená Bratislavčanka je už po druhýkrát vydatá. Jej prvé manželstvo trvalo 13 rokov, pričom si vzala muža z brandže, herca známeho z dabingu či zo seriálu Prvé oddelenie, Petra Rúfusa. Dvojica sa zosobášila len po jednom jedinom mesiaci randenia.

Obom sa to zdalo úplne prirodzené, keďže predtým sa už poznali dlhé štyri roky. Dagmar a Peter sa zoznámili na škole a ona bola jeho študentkou. „Na VŠMU som bol pedagógom umeleckého prednesu a moja terajšia manželka mojou študentkou,” povedal pred rokmi Rúfus pre SME. Dvojica má spolu dcéru Terezu, no po trinástich rokoch napokon išli od seba. V roku 2007 sa opäť vydala, a to za ekonóma Tibora Bruckmayera, ktorého spoznala cez internet.

Dagmar Bruckmayerová je známa aj z projektov televízie JOJ.
Zobraziť galériu (5)
Dagmar Bruckmayerová je známa aj z projektov televízie JOJ.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Dagmar Bruckmayerová Bajnoková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu