Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oboch videli s inými: Títo dvaja už manželstvo nezachránia!

David Charvet Zobraziť galériu (7)
David Charvet (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Svoj vzťah už evidentne neobnovia! Manželka známeho herca sa minulý rok rozhodla pre odlúčenie a neskôr ju videli bozkávať sa s iným mužom. Rozvod síce zatiaľ neprebehol, no aj Davida Charveta (47) už nafotili, ako večeria s inou.

David Charvet sa narodil 15. mája 1972. Tým, ktorí sledovali Baywatch, ho vôbec netreba predstavovať – v seriáli sa predstavil ako Matt Brody. Od tých čias sa však v jeho živote veľa zmenilo. V posledných rokoch patrí napríklad k top staviteľom luxusných domov na Malibu. 

Oboch videli s inými:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: nbc)

Pred ôsmimi rokmi sa oženil s moderátorkou a modelkou Brooke Burke. Tú mu mohol závidieť nejeden muž. Aj po 40-ke stále ohurovala chrumkavým telom a nespútanou energiou, hoci porodila štyri deti. Dve dcéry má z predchádzajúceho vzťahu, s Davidom majú dcéru Rain (11) a syna menom Shaya (10). 

Už viac ako rok však dvojica nezdieľa spoločnú domácnosť. A iniciatíva vyšla práve od hercovej manželky. Tá v rozvodových papieroch uviedla, že oddelenú domácnosť majú od 23. janára 2018. Zato David v tejto kolónke zanechal skratku TBD - tá znamená, že záležitosť ešte nie je presne určená a musí byť prediskutovaná. 

David Charvet a Brooke Burke tvorili atraktívny pár.
Zobraziť galériu (7)
David Charvet a Brooke Burke tvorili atraktívny pár.  (Zdroj: Instagram)

A práve Brooke bola ako prvá videná po boku niekoho iného. Paparazzi ju nafotili pri vášnivých bozkoch s neznámym mužom. Neskôr vznikli fotografie Davida odchádzajúceho z reštaurácie s istou blondínkou, táto dvojica sa však k sebe nesprávala nijako intímne. 

Pri pároch s deťmi nie je ničím výnimočným, že rozvod prebieha dlhšie a pri celebritách s väčším majetkom sa to zvykne ťahať aj pár rokov. Manželia zatiaľ teda oficiálne rozvedení nie sú, ale nevyzerá to, že by bola nádej, že sa k sebe ešte vrátia. 

Oboch videli s inými:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: David Charvet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu