Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z okuliarnatej školáčky veľmi šťavnatá 20-ka: Takto dozrievala slovenská herečka

Monika Hilmerová Zobraziť galériu (8)
Monika Hilmerová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Detská hviezda dospela! Monika Hilmerová (44) patrí k herečkám, ktoré sa vo filmoch objavili už ako deti. Vďaka tomu mali diváci v 80. a 90. rokoch minulého storočia možnosť vidieť, ako z malej školáčky vyrástla krásna slečna. Pozrite...

Monika Hilmerová sa narodila 7. októbra 1974. Ako uvádza Česko-slovenská filmová databáza, jej prvým filmom bola snímka O sláve a tráve z roku 1984, keď mala blondínka iba 10 rokov. Na nakrúcanie si tak odskakovala zo školy. 

Z okuliarnatej školáčky veľmi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SFÚ)

Sladké okuliarnaté dievčatko našťastie nepatrilo k tým, ktorým by bolo súdené mať do smrti iba nálepku detskej hviezdy. Monika totiž má nesporný talent, vďaka ktorému sa už ako 16-ročná stala členkou Radošinského naivného divadla. A tesne pred tridsiatkou bola prijatá do Slovenského národného divadla. 

Monika Hilmerová ako 17-ročná vo filme Anorexia mentalis
Zobraziť galériu (8)
Monika Hilmerová ako 17-ročná vo filme Anorexia mentalis  (Zdroj: RTVS)

Vďaka tomu, že Hilmerovej kariéra neskončila pri detských úlohách, mali diváci možnosť vidieť, ako im rastie pred očami. Z malého dievčatka sa stala tínedžerka a neskôr mladá žena s nesporným sexepílom, hoci nikdy nebola ten dravý živočíšny typ, ale skôr nežná princezná. 

Monika Hilmerová ako 20-ročná
Zobraziť galériu (8)
Monika Hilmerová ako 20-ročná  (Zdroj: RTVS)

Z okuliarnatej školáčky veľmi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: RTVS)

Dnes je už z Moniky Hilmerovej vydatá pani a mama dvoch detí. Za manžela má tanečníka Jara Bekra, ktorému porodila dcéru Zaru a syna Leonarda. V posledných rokoch ju mohli televízni diváci vidieť najmä v markizáckych seriáloch Búrlivé víno, Horná Dolná, Atletiko Cvernofka, Kuchyňa, aktuálne účinkuje v Oteckoch. 

Viac o téme: Monika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu