Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chcete na bývaní ušetriť minimálne 40-tisíc eur? Vieme kde a ako!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Sunny Home)

Obzeráte sa po bývaní pre seba alebo pre svoju rodinu? Máme pre vás skvelý tip! Byty v Rovinke sú ideálnym miestom pre život a to hneď z niekoľkých dôvodov. Rýchly prístup do centra mesta, príjemná lokalita, bezproblémové parkovanie, funkčné a ekologické riešenia, stabilné ceny - to je len časť benefitov, ktoré bytový komplex Sunny Home vo finále ponúka.

Výborná lokalita s mestom na dosah ruky

Do krásnej obce Rovinka, ktorá sa nachádza len pár kilometrov od Bratislavy, sa presúva žiť čoraz viac ľudí a to nielen kvôli cenovej dostupnosti bývania. Rovinka ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a širokú možnosť využitia voľnočasových aktivít - nudiť sa tu určite nebudete. Kultúrne zázemie sa posunulo spolu s výstavbou nového Kultúrneho domu. Vďaka futbalovému ihrisku a blízkemu jazeru si prídu na svoje aj športoví nadšenci. Všetko potrebné pre vašu domácnosť nájdete v dostupnom obchodnom centre, ktoré sa nachádza priamo v Rovinke.

Rýchlo expandujúce a vyhľadávané miesto na bývanie odráža potreby mladých ľudí a rodín s deťmi. Poloha na samom začiatku obce Rovinka zlepšuje dostupnosť a zo Sunny Home tak vytvára ideálne miesto pre život.

Či už do Bratislavy dochádzate kvôli práci alebo v meste radi trávite voľné chvíľky, po diaľnici sa dostanete priamo do centra už za 8 minút. Dostupnosť je dokonca lepšia ako napríklad z Dúbravky, z ktorej trvá cesta do centra 15 až 20 minút. Ak uprednostňujete ekologickejšie cestovanie vlakom, železničná zastávka priamo v Rovinke vám ušetrí nielen financie, ale aj čas - vlakom ste v Bratislave za príjemných 15 minút. Blízkosť centra Bratislavy a krásne prostredie spĺňa všetky požiadavky pre komfortný pracovný a rodinný život. V budúcnosti pribudne priamo pri projekte autobusová zastávka pre ešte komfortnejšie cestovanie.

Chcete na bývaní ušetriť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Sunny Home)

Všetko, čo potrebujete pre pohodlné bývanie

V bytových komplexoch Sunny Home sa nachádzajú 1-, 2-, 3- a 4-izbové byty, preto si dokážete vybrať presne taký typ bytu, aký vám vyhovuje najviac. Všetky byty sa môžu pochváliť nielen praktickou dispozíciou, ale aj kvalitnými materiálmi, z ktorých sú vybudované. Súkromná predzáhradka, balkón alebo rozsiahla terasa - aspoň jedna z možností je pre komfortný život úplnou samozrejmosťou a finálny výber je len na vás. Všetky byty sú vybavené v štandarde, súčasťou ktorého sú obklady, dlažby, sanita a zariaďovacie predmety, lam.parkety, zárubne aj interiérové dvere. Vykurovací podlahový systém riešený tepelnými čerpadlami voda/voda, má okrem vykurovania aj funkciu chladenia. Myslieť do budúcna sa oplatí. Neplaťte za to, za čo nemusíte a šetrite.

Netrápte sa hľadaním parkovacieho miesta

Samozrejmosťou pri kúpe nového bytu by malo byť aj bezproblémové parkovanie. V Sunny Home je v cene bytu zahrnuté garážové alebo vonkajšie státie. V prípade objektu C je k bytom automaticky priradené státie garážové. Navyše môžete využiť jedinečnú možnosť dokúpenia ďalšieho parkovacieho miesta za predpredajovú cenu.

Neplaťte čo nemusíte, vyberte si svoj slnečný domov za stabilnú cenu

Využite jedinečnú investičnú príležitosť a kúpte si svoje nové bývanie výhodnejšie ako v Bratislave, pričom hlavné mesto budete mať naďalej v tesnej blízkosti. Ušetriť tak môžete niekoľko desiatok tisíc. Pre porovnanie: 2-izbový byt v Sunny Home je oproti bytu v Dúbravke lacnejší aj o 40 tisíc euro. Dostupnosť do centra Bratislavy je navyše v prípade Rovinky dvojnásobne kratšia. Nezmeškajte možnosť skutočne výhodného financovania a úrokovú sadzbu len 1,99 %. Objekt A je skolaudovaný, preto sa môžete nasťahovať pokojne aj hneď!

Uľahčite si cestu k vášmu vysnívanému bývaniu. Vyberte si z ponuky bytov ten, ktorý vám najviac vyhovuje a kontaktujte makléra telefonicky alebo kontaktným formulárom na webovej stránke. Nasleduje obhliadka, výber najlepšieho bytu práve pre vás a o nič iné sa starať nemusíte. Navyše môžete využiť služby hypotekárneho poradcu a získať tak ďalšie skvelé benefity.

Chcete sa o projekte Sunny Home dozvedieť viac? Nepremeškajte svoju príležitosť na váš nový slnečný domov a prezrite si našu aktuálnu ponuku bytov.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu