Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena dostala novú prácu: Jej šéfka si pozrela VIDEO z bezpečnostnej kamery a ostala v úžase

(Zdroj: Instagram/dakara_spence)

DECATUR - Reakcia mladej ženy na prijatie do zamestnania sa stala hitom internetu po tom, čo ju zachytila bezpečnostná kamera na parkovisku. Keď sa ubezpečila, že nikto nie je v okolí, veselo sa roztancovala a užívala si novú prácu. Mnohí si preto myslia, že bude tou najlepšou zamestnankyňou pod slnkom.

Žena menom Dakara Spenceová zverejnila video, ku ktorému pripísala: "Práve som si najala toto mladé dievča a toto bola jeho odpoveď." Na záberoch, ktoré vznikli vďaka bezpečnostnej kamere na parkovisku, je vidno úspešnú kandidátku, ktorá pokojne vkročí na parkovisko. Keď zistí, že je sama, radostne sa roztancuje. Keď sa upokojí, pokojne odíde, akoby sa nič nestalo.

Spenceová vysvetlila, že pracuje v The Spot Sports Bar and Grill v Decature v štáte Georgia, hoci nie je známe, akú pracovnú pozíciu získala žena vo videu. Mnoho ľudí jej srdečne blahoželalo, zatiaľ čo iní podotkli, že jej reakcia je dôkazom, že bude jednoznačne vášnivou zamestnankyňou, ktorá si bude vážiť svoju prácu. "Ďakujem, že ste jej dali príležitosť, a ďakujem, že ste jej urobili radosť," znie jeden z komentárov.

Žena vo videu, ktorá na sociálnych sieťach figuruje ako Kay Kay, tiež okomentovala príspevok svojej novej šéfky. "Musela som to urobiť! Myslela som si, že to nikto nevidel! Mýlila som sa. Ďakujem." Keď sa zábery stali populárnymi po celom internete, Kay Kay ich zdieľala aj na svojom instagramovom účte. Následne nahrala svoje vlastné video s vysvetlením, že vôbec netušila, že sa stala senzáciou internetu, kým jej to neoznámila manažérka. Tú považuje priam za požehnanie. "Zavolala mi dnes ráno, vraj videla môj včerajší tanec. ‚Pane bože, stal sa z teba virál! Si na TikToku a máš 20 miliónov videní,‘" spomenula Kay Kay telefonát s manažérkou. Do novej práce údajne nastúpila deň po tomto úsmevnom incidente.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu