Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivý moment v prípade vraha na Zámockej: Je synom kandidáta za Vlasť, v tomto vyrastal mladý zabijak?

V prípade vraha na Zámockej ulici v Bratislave nastal zlom a prišlo sa aj na to, kto je jeho otec. Zobraziť galériu (9)
V prípade vraha na Zámockej ulici v Bratislave nastal zlom a prišlo sa aj na to, kto je jeho otec. (Zdroj: Twitter.com/NTMA0315, Facebook/Juraj Krajčík, TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Slovensko sa ešte poriadne nespamätalo z obrovskej tragédie na Zochovej ulici a už tu máme ďalší masaker. Včerajšie vražedné besnenie na Zámockej ulici pri známom klube spôsobilo, že naša spoločnosť sa znova otriasa a búri. Po tom, ako útočník pripravil o život dve osoby a napokon svoj život sám ukončil, sa rozprúdila debata odkiaľ bral motiváciu takto konať. Zásadný moment však prináša vrahov rodokmeň, keďže je vraj synom kandidáta z volieb 2020!

VIDEO Streľba v centre mesta:

AKTUÁLNE V centre Bratislavy sa v stredu večer strieľalo (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Strašné udalosti, ktoré otriasli Zámockou ulicou minulú noc len tak z hlavy nedostaneme. Slovensko sa po dnešnom prebudení raz a navždy pozrelo do očí len 19-ročného vraha, ktorý si vyhliadol podnik a zaútočil na ľudí v ňom. Dvaja to neprežili a skončili so strelnými poraneniami na chodníku pred budovou.

Kým sa vrah po strašnom a smutnom skutku ešte potuloval nočnými ulicami Bratislavy, prispieval dokonca na sociálnu sieť Twitter s tým, že nemá žiadne výčitky. Dokonca si myslel, že je to vtipné. O niekoľko hodín neskôr ho však už našli mŕtveho.

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter.com/NTMA0315)

Syn politického kandidáta za Vlasť?

To, že sa celá situácia aj po vražde ešte poriadne zvrhne, sme odhalili až z blogu Radovana Bránika, ktorý popísal, kto tento človek v skutočnosti je. "Vraždil 19-ročný, extrémne inteligentný absolvent školy pre mimoriadne nadané deti. Mladík, ktorého trackrecord na sociálnych sieťach dáva zo spätného pohľadu zmysel, no odhaliť jeho skutočné zámery a silu odhodlania bolo prakticky nemožné," popisuje Bránik, ktorý však ešte viac poodhalil jeho pôvod.

 

KVETY ZLA - SLOVENSKÁ EDÍCIA Nespal som a neviem, kedy pôjdem; ešte podvečer som riešil zabudnutý čip proti krádeži na...

Posted by Radovan Bránik on Wednesday, October 12, 2022

"Vraždil syn člena Harabinovej Vlasti, vnuk ženy žijúcej v Británii, rozplývajúcej sa na diaľku nad roztomilými vnúčatami oslavujúcimi ktorýsi ruský sviatok na Slavíne s pripnutými georgievskými stužkami. Ženy posadnutej reláciou Infovojny Casus belli, ktorá sa jedom v slovách na adresu minorít doslova zadúšala. Syn muža oslavujúceho nekonečnú veľkosť Ruska, citujúceho večne uklamaného Lavrova, označujúceho za fašistické na Slovensku všetko, čo sa vymykalo jeho proruskému a harabinovskému videniu sveta; a teda podľa neho je na Slovensku fašistické takmer všetko. Dobre ste vychovali, pán Krajčík, veru," napísal Bránik a svoje slová podporil fotografiou zo Slavína. Na nej je odfotený vrah priamo v strede.

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/Radovan Bránik)

Čo je však alarmujúce je to, že Denník N pracuje s verziou, že vrah na svoj úkon použil práve otcovu legálne držanú zbraň. S týmto výkladom vykonania skutku v súčasnosti pracuje aj polícia a nedá sa zatiaľ úplne potvrdiť ani vyvrátiť.

Otec bol na symbolickom 50. mieste kandidátky

Po spätnom obzretí sa za parlamentnými voľbami 2020 a kandidátnymi listinami skutočne nájdeme Juraja Krajčíka, ktorý sa nachádza na 50. mieste kandidátky. 

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky)

Čaputová ako zapredaná osoba z kozieho paláca a debilná vláda, aj toto sa dá nájsť na Krajčíkovom účte

Po bližšej analýze niekdajšieho kandidáta strany Vlasť Juraja Krajčíka je nutné dodať, že používal často ostrý slovník, pričom kroky vlády označoval často za stupídne, či prezidentku Zuzanu Čaputovú označoval ako "zapredanú osobu z kozieho paláca".

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Krajčík)

Bránikove slová o tom, že otec vraha má blízko k Rusku a k názorom terajšej ruskej vlády sa viacmenej potvrdzujú aj v zdieľaných príspevkoch. Krajčík sa posmieval aj aktuálnemu partnerovi prezidentky Jurajovi Rizmanovi po tom, ako si ho v Británii pomýlili a chybne označili v médiách za prezidenta Slovenska.

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Krajčík)

Na Krajčíkovom profile nechýbajú ani "meme" obrázky s ilustráciou pištole či s ďalšou kritikou prezidentského páru.

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Krajčík)

V tomto vyrastal mladý Krajčík?

Bránik pripomína, že je tu možnosť, že práve v tejto nálade mohol vyrastať aj mladý Krajčík. "K tomu večná ukrivdenosť a rúškovy teror a túžba zabiť Hegera, či Čaputovú a nekonečne pestovaný pocit výnimočnosti. V tomto vyrastal, toto počúval, toto sa nedalo doma nepočuť. A ľutoval, že Hamas prestal na Izrael strieľať rakety príliš skoro, lebo ešte ostalo priveľa živých židov a rok dozadu s obdivom písal o masovej steľbe v San Jose. A v tomto biotope rozkvitol kvet zla, rozvinul sa do ošklivosti pred podnikom Tepláreň na Zámockej ulici; a neskončil," uzavrel Braník.

Ľudia to jeho otcovi dávajú poriadne vyžrať

Juraj Krajčík teraz na svojom účte čelí veľkej vlne kritických komentárov, v ktorých nechýbajú ani vulgarizmy či vytknutia k výchove syna. Toto čítanie je skutočne len pre silné povahy.

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Krajčík)

Desivý moment v prípade
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Krajčík)

Viac o téme: VrahKandidátkaBratislavaTepláreňZámocká ulicaVlasťJuraj Krajčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu