Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hlina prichytený na svahu, riskoval zbytočne? Politik vysvetlil nezvyčajný outfit, jeho žena to zabalila

Hlina sa vybral do Nízkych Tatier len v tričku, manželku nechal za sebou
Hlina sa vybral do Nízkych Tatier len v tričku, manželku nechal za sebou (Zdroj: Gettyimages.com, Topky/Ján Zemiar)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - V živote ľudí nastane chvíľa, keď známu osobnosť či politika "prichytia" pri ťažkom športe, no v prípade člena Dobrej voľby - Umiernených Alojza Hlinu ide v prípade bežného ľudu o veľký extrém! Niekdajší šéf KDH bol totiž v Nízkych Tatrách na lyžiach zachytený len v tričku, a to v ťažkej zime. Sám však tvrdí, že toto robieva bežne a prospieva to jeho imunite a dokonca to odporúča aj ostatným.

VIDEO Hlina nám vysvetlil, čo robil na Chopku len v tričku uprostred zimy:

Hlina z Dobrej voľby a Umiernených vysvetľuje, čo robil na Chopku len v tričku uprostred najväčšej zimy (Zdroj: Topky/Maarty, Ján Zemiar, TASR/Miroslava Mlynárová)

Fotografia sa objavila na sociálnej sieti Instagram na známej satirickej stránke s vulgárnym názvom, ktorá sa priam špecializuje na ukazovanie raritných záberov politikov. Tento si však určite viacerí uchovajú v pamäti, keďže Hlina je na ňom náhodným okoloidúcim turistom zachytený v ťažkom výstupe na Chopok len v tričku, a to uprostred zimy.

Ide o ekvivalent otužovania, vysvetlil Hlina

Najnovšieho prírastku strany Dobrá voľba sme preto aj oslovili, prečo sa na niečo také dal, a či nemal po takomto extréme nejaké zdravotné ťažkosti ako nachladnutie či angína. "Ten záber je z tejto soboty. Bol som na bežnom výšľape na Chopku. Nie sú to bežky, ale skialp. Veľmi rád skiaplujem," vysvetlil svoju prítomnosť na vrchole Hlina.

Lepšie je to bez trička, len tu som sa hanbil, šokuje politik

Na tejto "túre" však, ako sám priznáva, nebol sám. "Mal som tam aj manželku, len tá to vzdala niekde v polovici. Rád sa v zime otužujem, čo vysvetľuje aj to, prečo som tam bol len takto v tričku," dodáva Hlina s tým, že tento druh relaxu, ako to on sám nazýva, odporúča vraj každému, len je potrebné sa naňho najskôr natrénovať, než sa vyberiete takto napríklad na Chopok.

Hlina tiež šokujúco dodal, že takéto výstupy najradšej absolvuje aj bez trička, len na Chopku bol mierne hanblivý.

Viac o téme: LyžeFotografiaSkialpinizmusAlojz HlinaChopok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu