Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matovičovi odhalili karty budúcnosť: Úspech v súkromnom biznise aj zradca hneď za rohom!

Matovičovi boli odhalené ďalšie stránky z jeho budúcnosti. Zobraziť galériu (5)
Matovičovi boli odhalené ďalšie stránky z jeho budúcnosti. (Zdroj: Gettyimages.com, Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Budúcnosť nie je nikdy jasná, no môžeme sa jej aspoň na chvíľu skúsiť priblížiť pomocou osôb, ktoré majú našu budúcnosť na práci takmer každý deň a vedia aj to, o čom my sami nie. To isté platí aj v prípade politikov, ktorých v roku 2022 možno čaká niečo negatívne a niečo pozitívne. Výnimkou nie je ani expremiér Igor Matovič (OĽaNO), na ktorého svetlé zajtrajšky sme si posvietili.

archívne video

Minister financií Matovič uviedol, že je lepšie investovať do očkovania seniorov teraz, než potom investovať miliardy do ich liečby (Zdroj: Topky/Maarty)

Všetko mala v rukách práve Katarína Kasášová zo spoločnosti Terapie duše. Ta odhalila budúcnosť ministra financií hneď v niekoľkých častiach.

Pracovné povinnosti a sebaovládanie či precitlivenosť

Expremiéra vraj ovplyvňujú 2 faktory. "Musí si uvedomiť najprv dve protikladné strany, ktoré ho ovplyvňujú. Raz je to poslušnosť a poctivé plnenie povinnosti, avšak treba dávať pozor na disciplínu a sebaovládanie. Druhou stranou je schopnosť organizovať. Vie byť citlivý až precitlivený. Má silný zmysel pre povinnosti, až si podvedome môže vytvárať paranoidné predstavy. Príliš často dáva na meradlo druhých, je ľahko ovplyvniteľný," tvrdí Kasášová.

Matovičovi odhalili karty budúcnosť:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Nepríjemné zmeny v rodine

Matovičovcov v ďalšom roku zasiahnu aj nové veci. "V roku 2022 mu idú zmeny v rodine, ktoré nemusia byť veľmi príjemné. Prichádza mu aj dôležité rozhodnutie, ktoré ovplyvní jeho ďalšie pôsobenie, týka sa to najmä novej práce alebo ponuky. Prichádza však aj šťastná správa, týka sa to niečoho, do čoho dlhodobo investoval," pokračuje Kasášová.

Matovičovi odhalili karty budúcnosť:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj)

Nečestný človek nablízku

Pozor by si pán minister mal dávať pravdepodobne aj v súkromí. "V jeho blízkosti je človek, ktorý sa nespráva voči nemu férovo, za chrbtom hrá svoju hru proti nemu a dohaduje sa už s niekým iným. Taktiež môže čeliť nejakým právnym sporom," upozorňuje vo veštbe Kasášová.

Matovičovi odhalili karty budúcnosť:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Musí si dávať pozor na vyjadrovanie, viac premyslieť slová a použiť v nich správne emócie. Nie vždy má pri sebe správnych ľudí, ktorí chápu jeho osobnosť, politické ambície a vlastne to, ako to naozaj myslí. Jeho politické nasadenie sa môže rozpadať, keďže nie všetci sú stotožnení s jeho názorom. V polke marca mu hrozí vážny konflikt, ktorý sa bude snažiť upokojiť niekto nestranný. Vo všeobecnosti počas celého roka sa odporúča, aby riešil situácie s chladnou hlavou a nie v návale emócií," radí Kasášová.

A čo zdravie?

Matovičovi vraj nehrozí bezprostredné riziko, no na zdravie by podľa Kasášovej myslieť určite mal. "Zdravotne pozor na oslabenie imunity, cievy a tlak, prostatu, kĺby, oči, sánku, zuby a črevá," uzavrela.

Matovičovi odhalili karty budúcnosť:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: HoroskopPredpoveďAstrológIgor Matovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu