Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zo smrti SaSkára Matláka († 39) mrazí: Fotkou so športiakom sa pochválil tesne pred tragickou nehodou!

Okresný predseda SaS zahynul pri kolesách svojho rýchleho športiaka. Zobraziť galériu (3)
Okresný predseda SaS zahynul pri kolesách svojho rýchleho športiaka. (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor, Facebook/Sloboda a Solidarita)

BRATISLAVA/DOLNÝ KUBÍN - Politická strana Sloboda a Solidarita má za sebou skutočne tragický víkend. Práve koncom týždňa v neskorých večerných hodinách po vážnej dopravnej nehode prišiel o život ich okresný predseda Pavol Matlák († 39). Ten vo svojom športovom aute zrejme nezvládol riadenie a po kolízii zomrel. Ostatní účastníci nehody skončili s viacerými zraneniami. Mraz však behá po chrbte z toho, čo len pár hodín pred nehodou Matlák zavesil na sociálnu sieť.

Strašidelný status

Podľa Nového Času mal politik len niekoľko dní pred nehodou na sociálnej sieti zavesiť tento mrazivý citát: "Umri so spomienkami, nie so snami." O krajskom predsedovi bolo pritom podľa všetkého známe, že má veľkú záľubu v rýchlych autách a v jednom z nich sa viezol aj v osudný večer.

"Miloval svoje deti a každú voľnú chvíľu trávil s nimi a s manželkou. Jeho vášňou však boli rýchle autá, vystriedal ich niekoľko, nevynechal žiadnu príležitosť, keď sa mohol ísť previezť. Lásku k autám s ním zdieľala aj jeho manželka a často ich bolo vídať spolu na cestách. Bohužiaľ, táto vášeň sa mu stala aj osudnou,“ povedal portálu jeden z Matlákových kamarátov.

V aute pritom nebol sám. Jeho spolujazdec skončil so zranením tváre v nemocnici. 

Zo smrti SaSkára Matláka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)
 

Auto ukazoval na verejnosti len necelý mesiac pred nehodou

Matlák sa pritom so svojím tátošom len pred nedávnom zúčastnil akcie Rally Radosti, ktorá sa venuje charitatívnej činnosti v rámci jazdy týchto typov áut, ktorej cieľom je vyzbierať peniaze pre choré deti.


ŠOK v Sulíkovej SaS: Zomrel dlhoročný člen strany! Tragická nehoda


Do poslednej chvíle sa nevedelo, či ide o to isté auto a či vodič v ňom bol spomínaný politik, no o pár minút všetko, bohužiaľ, potvrdila aj strana SaS.

Účastníkom nehody bol aj ďalší vodič

V osudný podvečer nebol na danej križovatke Matlák sám. "V piatok dňa 10.09.2021 cca. o 17:45 došlo na ceste 1/59 v Dolnom Kubíne k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 43-ročný vodič odbočoval na odpočívadlo po ľavej strane cesty na ul. A. Slobody a z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke osobného motorového vozidla zn. Lamborghini a vozidla zn. Škoda Fabia. Jeden z vodičov dopravnej nehody utrpel ťažké zranenia, ktorým dňa 10.09.2021 podľahol. Alkohol u vodiča vozidla zn. Škoda Fabia dychovou skúškou zistený nebol. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," informovala ešte v sobotu Nikola Kačkovič z Krajského prezídia policajného zboru v  Žiline.

Zo smrti SaSkára Matláka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)
 

Viac o téme: NehodaStatusSaSPavol Matlák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu