Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická nehoda so záhadným koncom: Vodič (†47) ostal nalepený na zvodidlách, prežiť nemohol

Auto zastavili až zvodidlá pri ceste
Auto zastavili až zvodidlá pri ceste (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

VEĽKÉ KAPUŠANY – K tragickej dopravnej nehode došlo v utorok (21. 9.) večer na ceste medzi mestom Veľké Kapušany a obcou Vojany v Michalovskom okrese. O život pri nej prišiel 47-ročný vodič, informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

"Podľa doterajších zistení na rovnom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde ľavou časťou vozidla narazil do zvodidiel. Vozidlo však ďalej pokračovalo v jazde a nakoniec ostalo stáť v protismere," priblížila s tým, že muž pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol.

To, či nebohý muž pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné omamné a psychotropné látky, bude polícia zisťovať pri pitve. Predbežnú škodu na vozidle vyčíslili na 1000 eur. "To, či bola príčinou tejto tragédie náhla zdravotná indispozícia alebo iné okolnosti, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania," uzavrela Ivanová s tým, že michalovský policajný vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Viac o téme: NehodaAutoVodičPolícia Veľké KapušanyVojany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu