Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Hotoví muži a aj pohoršenie v jednom balíku: Žena sa na kúpalisku vykašľala na šaty a išla na ostro!

Žena sa rozhodla, že sa bude opaľovať úplne nahá. Zobraziť galériu (4)
Žena sa rozhodla, že sa bude opaľovať úplne nahá. (Zdroj: Gettyimages.com, Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

ŠAMORÍN/BRATISLAVA - Prázdniny sa nám už síce prehupli do druhého mesiaca, no letné radovánky a šteklivé tromfy má ešte stále niekto v rukáve. Svoje by o tom vedeli rozprávať návštevníci jedného zo slovenských multifunkčných zariadení pri Bratislave, kde bolo poriadne horúco, a to dokonca až tak, že šancu nedostalo ani samotné oblečenie.

Nemenovaný multifunkčný rezort pre šport a relax v blízkosti nášho hlavného mesta sa stal obeťou nečakanej sťažnosti, keď sa na známej Facebook stránke Nekŕmte nás odpadom ocitol pomerne šteklivý záber dvojice žien, pričom jedna nemá počas opaľovania na sebe absolútne nič. 

FOTO Hotoví muži a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Zmiešané reakcie rodiny, ktorá si prišla oddýchnuť

Už samotný príspevok dal dobrý základ na bohatú diskusiu, ktorá sa pod ním okamžite spustila. Za necelú minútu mala fotografia viac ako 50 komentárov. Väčšina mužov sa pritom pýtala, kde sa zariadenie presne nachádza, či prečo sa dotyčná osoba sťažuje.

Po takomto zážitku by sa predsa zdravý chlap určite nesťažoval, no z popisu príspevku vyplýva, že ho písala pravdepodobne žena, ktorá prišla s rodinou do spomínaného zariadenia na rekreáciu, a to dokonca aj s malým synom. "Nemoralizujem, ale príde mi maximálne nevhodné, že sa tam opaľuje úplne nahá žena. Nepatrí nahota skôr na nuda pláž ako na kúpalisko plné rodín s deťmi?" pýta sa anonym, ktorý dvojicu žien odfotil zo zadnej strany.

Muži sa pýtali na cestu, iní zas upozorňujú na predpisy

Na druhej strane rieky tu však máme podstatne väčšiu skupinu mužov, ktorí sťažnosti anonyma skôr nerozumejú alebo sa radšej sarkasticky pýtajú na konkrétnu cestu k zariadeniu. :-)

FOTO Hotoví muži a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Niektorí skôr situáciu obrátili na inú stranu a prevažne mužských nadšencov sa pýtajú, či by nahotu rovnako obdivovali, keby tam namiesto krásnej mladej slečny ležal niekto menej atraktívny.

FOTO Hotoví muži a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Viacero komentárov pod fotografiou (aj tých vtipných) nájdete v našej galérii:

Galéria: Komentáre ku fotografii

Spomínaného zariadenia sme sa dokonca spýtali, či sa k tomuto prípadu vyjadrí a či sú takéto praktiky niektorých návštevníkov bežné. Zatiaľ však nereagovali. Zariadenie sa pritom pýši tým, že na svoje si prídu profesionálni aj amatérski športovci a tímy, aktívni ľudia či rodiny s deťmi. Centrum sa dokonca pýši podtitulom "U nás vždy zažijete viac", čo po tomto zážitku zrejme viacerí pochopia inak. :-)

Viac o téme: ZariadenieOpaľovanieŽenaNahotaŠamorín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu