Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Matka uškrtila svojho autistického syna (†7): Stopy sa snažila zahladiť podľa kriminálky!

Matka uškrtila svojho autistického syna. Zobraziť galériu (2)
Matka uškrtila svojho autistického syna. (Zdroj: YouTube/ 8 News NOW Las Vegas)

SAN JOSE - V San Jose tragicky zahynul autistický chlapec. Jeho vlastná matka ho uškrtila a odložila jeho nahé telo na jednej ceste. Pre svoju vraždu sa inšpirovala televíznymi kriminálkami.

Správa o zosnulom Liamovi Hustedovi zo San Jose šokovala ľudí. Vyšetrovatelia našli jeho odhalené telo 28. mája 2021 na trase medzi Las Vegas a Pahrump. Polícia po páchateľovi úzkostlivo pátrala. Našli ho vďaka jednej indícii. Bola to jeho vlastná matka.

Posledná popravená žena v Československu: Olga (†23) si zabitím ôsmich ľudí podpísala rozsudok smrti!

Ako v stredu (4. augusta) informoval denník Daily Star, rodinný priateľ spoznal Liamovu matku Samanthu Moreno Rodriguezovú (35) zo San Jose v Kalifornii na základe kresby chlapcovho tela v televízii a na sociálnych sieťach. Potom zavolal políciu, ktorá zatkla Samanthu 8. júna v Denveri v Colorade. Na súde potom priznala, že zabila malého Liama.

Matka uškrtila dieťa, pretože plakalo

Liam bol autista a 27. mája začal nekontrolovateľne plakať. „Nebola si istá, ako mu zabrániť v plači,“ povedal jeden z detektívov. Veci, ktorými sa ho v minulosti snažila upokojiť, nefungovali. Tiež do neho strčila a Liam sa udrel do hlavy, čo spôsobilo, že zakričal. „Potom dala synovi ruky okolo krku a stisla ho. Stláčala desať až 15 minút, kým neprestal plakať a dýchať,” povedal detektív. Obhliadajúci lekár potvrdil, že Liam bol uškrtený.

Inžinier vraj rozlúštil tajnú šifru sériového vraha: Toto mal Zodiac Killer odkázať verejnosti

Matka sa inšpirovala televíznymi kriminálkami

Aby zakryla vraždu, inšpirovala sa kriminálnym seriálom. „Myslela si, že po vyzlečení jeho oblečenia bude ťažšie spojiť ho s ňou,“ píše sa v súdnych dokumentoch. Potom sa pokúsila odísť zo San Jose, aby začala nový život, povedal poručík v Las Vegas Ray Spencer pre 8 News Now. Samantha Moreno Rodriguezová sa musela 4. augusta opäť postaviť pred súd.

 

Viac o téme: MatkaVraždaSynAutistaŠkrteniePolícia Liam Husted
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu