Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TEHOTNÁ Fabušová šokovala ľudí: Je v štvrtom mesiaci ale… Verejne vytasila HOLÉ PRSIA!

Miroslava Fabušová sa Zobraziť galériu (5)
Miroslava Fabušová sa "preslávila" vďaka autonehode s Borisom Kollárom (Zdroj: Instagram M.F.)

BRATISLAVA - Meno Miroslava Fabušová (37) nie je v slovenskom šoubiznise žiadnym neznámym pojmom, no minulý rok sa začalo skloňovať oveľa častejšie. Práve vtedy totiž sedela s predsedom parlamentu Borisom Kollárom vo vládnej limuzíne, ktorá havarovala. Po nejakom čase sa zdalo, že brunetka je z najhoršieho vonku, no vyšlo najavo, že problémov mala oveľa viac...

Fabušová bola totiž úplne doráňaná, musela sa pripraviť na komplikovanú operáciu. Takisto vyšlo najavo, že sa stará o ochrnutú maminu, má za sebou niekoľko potratov, no a aby toho nebolo málo, vo februári ju neznámy agresor dobil rovno pred jej bytom. Ako čerešnička na záver – len pár dní potom skončila v rukách polície pre alkohol za volantom. V pomerne krátkom období toho teda skutočne prežila viac než dosť.

Miroslave Fabušovej priznala, aký dostala trest za jazdu pod vplyvom alkoholu. (Zdroj: Topky.sk)

Aktuálne sa zdá, že sa jej život konečne obracia k dobrému. Sexi brunetka sa priznala, že pod srdcom nosí dieťatko, no vzhľadom k tomu, že v minulosti o nenarodené bábätko niekoľkokrát prišla, k tejto šťastlivej novinke zo súkromia sa zatiaľ veľmi nevyjadruje. 

Namiesto toho však svojich priaznivcov teší inými intímnosťami. A to doslova. Tehotná Fabušová totiž aktuálne na Instagram zavesila fotku, pri ktorej sa budú chytať za hlavu minimálne ženy. Hoci bola Mirka vždy extrovertná a na konte má mnoho poriadne pikantných záberov, zrejme málokto by čakal, že sa budúca mamička vystaví na sociálnej sieti úplne nahá. 

Mirka Fabušová zverejnila takýto erotický záber.
Zobraziť galériu (5)
Mirka Fabušová zverejnila takýto erotický záber.  (Zdroj: Instagram M.F.)

Teda, aspoň čo sa týka jej hrudníka. Ten pyšne a bez podprsenky vyfotila v zrkadle a následne sa sexi snímkou pochválila aj verejne. Jediné, čo jej bujný dekolt zahaľuje, sú čierne krížiky, ktorými si prekryla bradavky. Čo myslíte, je niečo takéto hodné tehotnej dámy? 

Viac o téme: Miroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu