Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Brutálna naháňačka v okolí Bratislavy! VIDEO akčnej scény, polícia v nasadení a záver... ako z Kobry 11

(Zdroj: Reprofoto:Polícia SR)

BRATISLAVA - Bolo krátko pred pol druhou v noci, keď si policajná hliadka všimla šoféra, ktorý nedodržiava predpisy. Mala to byť bežná kontrola, no zmenila sa na zbesilú naháňačku. Zábery, ktoré zverejnila polícia, skutočne stoja za to. Rozhodne bolo šťastím, že sa nezranil nik ďalší, okrem vodiča. Posúďte sami.

Ako popísala polícia na sociálnej sieti, hliadka bratislavských PMJ-čkárov spozorovala v stredu krátko pred pol druhou v noci v Záhorskej Bystrici vozidlo Volkswagen Polo, ktoré sa pohybovalo s rozsvietenými diaľkovými svetlometmi na plne osvetlenej vozovke.

"Toto vozidlo chceli policajti zákonným spôsobom zastaviť, avšak vodič náhle zvýšil rýchlosť a hliadke chcel uniknúť. Na opakované výzvy k zastaveniu vodič nereagoval, pričom nerešpektoval dopravné značenia," doplnili ochrancovia zákona.

Akčná naháňačka pokračovala až do obce Marianka. Záver bol ako vystrihnutý z televíznych obrazoviek. Auto narazilo do brány rodinného domu a skončilo na streche. Šťastím bolo, že okrem vodiča sa nikomu nič nestalo. Muža policajti vytiahli z auta, poskytli mu prvú pomoc. 

Brutálna naháňačka v okolí Bratislavy! VIDEO akčnej scény, záver ako z Kobry 11 (Zdroj: Polícia SR)

Len 28-ročný Slovák už na prvý pohľad pôsobil pod vplyvom alkoholu. Ukázalo sa, že si skutočne vypil. Nafúkal 1,15 promile.

"Nakoľko vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia, bol privolanou RZP prevezení do jednej z nemocníc na ošetrenie. Vyšetrovaním ďalších okolností tohto prípadu, ako aj vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči vodičovi sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách," uzavrela polícia.

Viac o téme: NehodaNaháňačkaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu