Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dráma v potravinách: FOTO Známy exposlanec napadol SaSkára, šarvátku rozpútalo rúško

Peter Cmorej a Peter Marček (vpravo)
Peter Cmorej a Peter Marček (vpravo) (Zdroj: TASR/Michal Svítok, SITA/Marko Erd)

BRATISLAVA - Šarvátka, aká sa nevidí len tak každý deň. Súčasný poslanec Peter Cmorej za SaS na sociálnej sieti Facebook popísal tohto týždňový incident, ktorý sa mu prihodil v potravinách. Počas nákupu stretol bývalého poslanca Petra Marčeka, ktorý v pléne sedel ešte počas minulého volebného obdobia. Stretnutie ale dopadlo katastrofálne a skončilo sa tak, že Marček mal poslanca Cmoreja napadnúť.

Cmorej svoju zlú skúsenosť s Marčekom popísal v statuse. V tomto kontexte tiež zohráva rolu aktuálna pandemická situácia, a síce povinnosť nosiť rúško v interiéri aj v exteriéri. "Predvčerom ráno som natrafil v potravinách na ex-poslanca Petra Marčeka," začína skromne Cmorej.

Rúško pod ústami

To, čo Cmorejovi nedalo pokoj bol spôsob, akým sa Marček v priestoroch menšej samoobsluhy pohyboval v čase pandémie. "Pod ústami mal zavesenú takú imitáciu rúška, vyzeralo to ako zo záclony alebo z čipkovaných nohavičiek. Chvíľu som rozmýšľal, či sa ozvať alebo to nechať tak," poznamenal Cmorej, ktorý začal konať.

Pokus o fotografiu a následný spád

Situácia však ale nabrala rýchly spád a zdá sa, že ani sám Marček nevedel s kým má dočinenia. "Tak som požiadal predavača, aby pána Marčeka upozornil nech si dá normálne rúško. No ako to asi dopadlo. Marček mi začal nadávať a keď som vytiahol mobil, že zdokumentujem priestupok, zaspomínal si na svoju boxerskú minulosť," dodáva Cmorej. "Prvýkrát mi mobil vyrazil z ruky a ako vidíte, ani druhý pokus o fotku žiaľ nevyšiel. Keby som mu po prvom výpade neoznámil, že práve napadol poslanca Národnej rady, možno aj vážne schytám," popisuje Cmorej, ktorý predsa len nejakú fotografiu z incidentu vyhotovil.

Viac o téme: PotravinyNapadnutieRúškoSaSPeter CmorejPeter Marček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu