Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská radosť na FOTO: Vladimíra Marcinková zo Za ľudí oznámila očakávanú novinu!

(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá pravá ruka prezidenta Andreja Kisku a súčasná poslankyňa Za ľudí, ktorú sme v poslednej dobe mohli v parlamente vídať iba s rastúcim bruškom, sa dočkala. Dnes na sociálnej sieti Facebook oznámila, že sa stala mamou!

Poslankyňa k fotografii, ktorú zavesila na nástenku, napísala meno maličkej dcérky. Spolu s manželkom a hokejistom Tomášom Marcinkom jej dali meno Lina. Podľa našich informácií mala poslankyňa Za ľudí rodiť v súkromnom sanatóriu KOCH v Bratislave.


Ťažké chvíle pre poslankyňu Marcinkovú: Strach o dieťa! V práci bola do poslednej chvíle


V práci bola až do poslednej chvíle

Poslankyňa zo Za ľudí bola známa tým, že ani počas tehotenstva sme ju nevideli oddychovať a pracovala až do posledných mesiacov tehotenstva. „Od dnešného dňa sa na niekoľko týždňov sťahujem z pracovného života. Najbližšia riadna schôdza parlamentu by mala byť až v septembri, všetky parlamentné záležitosti, ktorým sa venujem, som odkonzultovala s kolegami, ktorí v nich budú pokračovať počas mojej neprítomnosti,“ napísala o svojom rozhodnutí si oddýchnuť až koncom júla Marcinková. Dnes sa spolu s manželom tešia z vytúženého dieťatka a my im prajeme veľa šťastia.

Viac o téme: PôrodTomáš MarcinkoZa ľudíVladimíra MarcinkováLina Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu