Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ťažké chvíle pre poslankyňu Marcinkovú: Strach o dieťa! V práci bola do poslednej chvíle

Vladimíra Marcinková Zobraziť galériu (4)
Vladimíra Marcinková (Zdroj: Facebook/V.M.)

BRATISLAVA - Poslankyňa Za ľudí Vladimíra Marcinková pred niekoľkými týždňami oznámila, že čaká bábätko. Pred pár dňami však priznala, že situácia sa skomplikovala. Pred mesiacom musela byť hospitalizovaná a odvtedy je na rizikovom tehotenstve. Posledné dni v parlamente zvládla, no teraz chce všetko podriadiť bábätku.

Poslankyňa Vladimíra Marcinková pred pár týždňami oznámila, že je v radostnom očakávaní. Odvtedy sa venovala parlamentnej práci, no teraz musí spomaliť. Pred mesiacom totiž bola hospitalizovaná v nemocnici a odvtedy je v rizikovej skupine rodičiek. Zvyšok tehotenstva strávi pri manželovi v Čechách. 


Budúca mamička v parlamente: FOTO Marcinková tehotenstvo vôbec neskrýva, o pár mesiacov to príde


Sťahuje sa z pracovného života

„Od dnešného dňa sa na niekoľko týždňov sťahujem z pracovného života. Najbližšia riadna schôdza parlamentu by mala byť až v septembri, všetky parlamentné záležitosti, ktorým sa venujem, som odkonzultovala s kolegami, ktorí v nich budú pokračovať počas mojej neprítomnosti,“ napísala na sociálnej sieti s tým, že ju dočasne zastúpi jej poslanecký asistent.

Ťažké chvíle pre poslankyňu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Posledné týždňe v parlamente zvládla v dobrom stave. „Ale už som v štádiu, kedy nechcem robiť kompromisy a tehotenstvu chcem podriadiť celý svoj ďalší program až do pôrodu. Preto prosím o pochopenie a ústretovosť pri požiadavkách o osobné stretnutia, ktoré presúvam na jeseň,“ uviedla. Zvyšok tehotenstva sa rozhodla stráviť na v Čechách pri manželovi hokejistovi Tomášovi Marcinkovi, ktorý tam začína trénovať so svojím tímom. 

Ťažké chvíle pre poslankyňu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

„Okrem snemu strany, kde sa bude voliť nový predseda, mi už v pracovnom kalendári nesvieti na najbližšie týždne nič,“ dodala Marcinková s tým, že sa bude venovať výlučne „bábätkovským“ záujmom. „Idem sa vytešovať z voľna a z toho čo nás s Tomášom čaká v ďalších mesiacoch,“ ukončila príspevok. 

Viac o téme: Za ľudíVladimíra Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu