Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Scéna ako z hororu: Krvavé stopy na FOTO, populárneho slovenského dídžeja doma prepadli!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: instagram.sk(djrobin_sk)

TUŠICKÁ NOVÁ VES - Scéna, akú si nikto z nás nevie predstaviť a vnímame ju len z hororových filmov. Presne to sa prihodilo jednému z populárnych dídžejov na východe Slovenska. O hrôzy, ktoré začiatkom týždňa zažil sa podelil na sociálnej sieti. Do jeho domu sa totiž vlámal páchateľ, ktorý v momente zaútočil a po celom incidente boli na mieste aj viaceré krvavé stopy!

Reč je o známom dídžejovi z východu pod umeleckým menom DJ Robin. Do jeho domu v Tušickej Novej Vsi sa mal niekto vlámať. „Z pondelka na utorok uprostred noci o 2:30 nám do domu, dokonca priamo do spálne násilím vnikol nebezpečný psychicky chorý páchateľ, ktorý nás pred očami našich malých detí s kameňom v ruke brutálne bil do hlavy so slovami Všetkých Vás pozabíjam!“ popísal Robert Eľko, ako sa volá vlastným menom, hrôzostrašnú noc.

Scéna ako z hororu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram.com/djrobin_sk)

Všade krv a črepiny z rozbitých dverí

Eľko, ktorý s manželkou práve prežíval 10. výročie svadby bol v úplnom šoku. Hlavne, keď videl ich spoločné fotky a zariadenie domu od krvi. Dídžej navyše tvrdí, že všetkému sa pritom dalo zabrániť. "Najhoršie je, že k tomu vôbec nemuselo dôjsť pretože bol ohlasený už niekoľko hodín pred tým jeho rodinou, že ušiel ako nebezpečný, nafetovaný a opitý autom!" píše DJ Robin na Instagrame.

Scéna ako z hororu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram.com/djrobin_sk)

Útočník si ich mal vybrať náhodou

Podľa umelca prešiel viac, ako 50 kilometrov a dostal sa až k jeho domu. Ten sa mal pritom stať terčom úplnou náhodou. Dotyčný útočník mal byť totiž podľa jeho slov v psychóze a spomína sa aj alkohol a drogy. 

Scéna ako z hororu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram.com/djrobin_sk)

Výčitky polícii

Známy umelec z východu má po útoku početné poranenia aj v oblasti hlavy, no prízvukoval, že s manželkou tento útok prežili. Neodpustil si ani sarkastický komentár na adresu mužov zákona. "Ďakujem polícii slovenskej republiky, že po niekoľkonásobnom oznámení tohto človeka o jeho stave a úteku, dokonca hodinu a pol pred tým v inom okrese po podobných výzržnostiach si nerobia svoju prácu dôsledne a všetko bagatelizujú," posťažoval sa DJ.

Útočník sa vyhrážal pred dverami

Políciu sme v kontexte tohto prípadu požiadali o stanovisko. "V utorok (7.4.) krátko pred 02.30 hodinou 40-ročný Humenčan vošiel na pozemok jedného z rodinných domov v obci Tušická Nová Ves (okr. Michalovce), kde po tom, čo poškodil na dvore zaparkované vozidlá zn. Audi a Hyundai Santa Fé, búchal na vchodové dvere a kričal: „Otvor, lebo vás všetkých pozabíjam“ a žiadal vydať osobu ženského pohlavia, ktorá sa však v toto dome nenachádzala, ani v ňom nemá trvalý pobyt. Následne na deviatich oknách a dverách po stranách domu rozbil sklenenú výplň a opakovane kričal: „Počítam do päť, ak mi ju nedáte, vojdem dnu a všetkých vás pozabíjam“, na čo do domu skutočne cez jedno z rozbitých okien vošiel, na poschodí fyzicky napadol majiteľa domu a jeho manželku, ktorým podľa predbežnej lekárskej správy spôsobil viacpočetné tržno-rezné rany v oblasti hlavy a svojim konaním škodu na majetku predbežne vyčíslenú na takmer 3.000 eur," informuje v tlačovej správe hovorkyňa Lenka Ivanová z krajského riaditeľstva PZ v Košiciach.

Scéna ako z hororu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Polícia muža dala do cely, no sudca nesúhlasil s väzením

Policajné zložky informujú o tom, že muž síce bol políciou zasitený, no sudca rozhodol inak. "40-ročného muža sa do príchodu policajnej hliadky podarilo spacifikovať príbuzným. Muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia a po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov ho vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Michalovciach obvinil z prečinu porušovania domovej slobody, prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu poškodzovania cudzej veci, a zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. Sudca Okresného súdu v Michalovciach v tzv. superrýchlom konaní väzbu nahradil podmienečným trestom," pokračuje polícia.

Scéna ako z hororu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

"Vzhľadom na komentáre a statusy, šíriace sa sociálnymi sieťami, že táto osoba sa mala s vozidlom pohybovať pod vplyvom alkoholu a iných omamných a psychotropných látok, dopúšťať sa iného protiprávneho konania a polícia v tomto prípade nekonala okamžite, je potrebné poznamenať, že podľa doterajších zistení malo ku protiprávnemu konaniu muža, ktoré poškodený spomína na svojom facebookovom profile (jazda pod vplyvom omamných látok či výtržnosti) dôjsť mimo okresu Michalovce, ale aj mimo Košického kraja, no aj napriek tomu chceme všetkých ubezpečiť, že riaditeľom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach bolo nariadené okamžité vykonanie kontroly postupu všetkých príslušníkov Policajného zboru Košického kraja, ktorý od doby, kedy bolo prijaté prvé oznámenie, vykonávali vyšetrovanie tejto udalosti. V prípade, ak bude zistené pochybenie zo strany niektorého z policajtov, budú voči nemu vyvodené príslušné opatrenia," uvádza polícia.

Scéna ako z hororu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Svedkom boli aj deti

Polícia sa nevyjadrila k tomu, prečo sudca nekonal inak. "Zároveň je potrebné povedať, že keďže v tomto prípade boli svedkom celej udalosti 2 maloleté deti, ktoré sa v čase incidentu nachádzali v dome, policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby. K tomu prečo to sudca neakceptoval, Policajný zbor nie je kompetentný sa vyjadrovať," uzavreli policajné zložky.

Podľa Eľka mal útočník navyše dostať trojročnú podmienku a už od štvrtku je opäť doma. Vyriekol preto aj obavu, že sa bojí o svoju bezpečnosť.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Eľko (Dj Robin) (@djrobin_sk),

Viac o téme: VlámanieDídžejRobert EľkoTušická Nová Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu