Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VOĽBY 2020 Veľká predvolebná balkónová vojna susedov! Kandidátka ĽSNS vo Zvolene dostala na frak

Mikovčákovci sú vo Zvolene zrejme viac ako známi verejnosti. Zobraziť galériu (4)
Mikovčákovci sú vo Zvolene zrejme viac ako známi verejnosti. (Zdroj: Facebook/P.F., P.K.)

ZVOLEN - O tom, že na kandidátke Kotlebovcov - ĽSNS figurujú aj ľudia, ktorí nemajú práve čistý trestný register, sme už informovali. Najnovšie vody internetu však rozprúdil párik zo Zvolena. Zistili sme, že ide o ženu, ktorá figuruje na kandidátke ĽSNS na ôsmom mieste. Manželia Mikovčákovci sa totiž presťahovali do novostavby, avšak takéto "privítanie" by nečakali ani vo sne. A tu to ani zďaleka nekončí.

Danica Mikovčáková podľa výpisu kandidátky ĽSNS pôsobí vo Zvolene ako zdravotná sestra - špecialistka. Jej manželovi Jánovi sme sa už v minulosti venovali v inom prípade. Išlo o okresného šéfa kotlebovcov, ktorý takpovediac nezvládol parkovanie svojho tátoša a stál na zákaze zastavenia.

Privítanie par excellence

Teraz sa párik rozhodol presťahovať do novostavby na Sokolskej ulici vo Zvolene. Susedia zjavne dobre vedia, o koho ide, a patrične sa novým nájomníkom odmenili. Manželia Mikovčákovci sa totiž po nasťahovaní očividne rozhodli kampaňovať, čo to dá a aj ich samotné okná sa zmenili na predvolebné bilbordy ĽSNS. Susedia o niekoľko dní patrične zareagovali transparentmi "Nie v našom dome".

VOĽBY 2020 Veľká predvolebná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/P.F.)

"Keď sa vám debil nasťahuje do domu, neznamená to, že musíte byť ticho. Takto to vymysleli vo Zvolene," píše sa vo fotopríspevku na sociálnej sieti. Z katastrálneho výpisu sme zistili, že pár má dokonca túto stavbu vo vlastníctve a taktiež byt na ulici E. M. Šoltésovej, tiež vo Zvolene.


Okresný šéf kotlebovcov zaparkoval svojho oblepeného tátoša ako blb: Arogancia na FOTO


Ignorovanie dopravných predpisov

Ďalšie faux pas, ktorého sa mal dopustiť Ján Mikovčák, je opäť automobilového charakteru. Okresný predseda ĽSNS sa už v minulosti preslávil nerešpektovaním značky zákaz zastavenia a zdá sa, že si dal repete.

„Býva tam tento pán. Kandiduje jeho žena. Jazdia na tejto hnusnej dodávke. Parkuje na výstražné na cykloceste, blokujúc premávku. Na upozornenie povedal, že auto má poruchu, šiel si kúpiť jedlo do obchodu (viď obrázok), vrátil sa do auta a odfrčal. Takýto poriadok oni robia," píše nespokojný obyvateľ Zvolena Pavol Krajčí.

VOĽBY 2020 Veľká predvolebná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/P.K. )

Kandidátka číslo osem

Danica Mikovčáková skutočne kandiduje za Kotlebovcov - ĽSNS v parlamentných voľbách, a to hneď z ôsmeho miesta. V kandidátke uvádza, že pôsobí ako zdravotná sestra - špecialistka. Jej tvár je už mnohým Zvolenčanom známa aj z bilbordov a tiež z okien na spomínanom bytovom dome.

VOĽBY 2020 Veľká predvolebná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Danica Mikovčáková)

Z popisu na Facebooku to vyzerá tak, že v extrémistickej strane bude Mikovčáková zastávať funkciu experta na zdravotníctvo. "Som sestra s pokročilou praxou a už 22 rokov pracujem pri lôžku na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny. Mám vyštudované ošetrovateľstvo a špecializáciu v chirurgických aj interných odboroch. Okrem toho, že milujem svoju prácu, milujem aj naše krásne Slovensko. Budem sa snažiť zapájať hlavne pri zmenách, čo sa týka nášho chorého a nefunkčného zdravotníctva," uvádza Mikovčáková na sociálnej sieti.

Viac o téme: Ján MikovčákKotlebovci - ĽSNSDanica Mikovčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu