Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Veľké meškanie vlakov: Vykoľajený rušeň, na TOTO cestujúca tak skoro nezabudne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

LIPTOVSKÁ TEPLÁ - V úseku železničnej trate Liptovská Teplá - Výhybka Paludza je momentálne prerušená doprava. Dôvodom je podľa informácií z facebookovej stránky o obmedzeniach prevádzky na tratiach Železníc SR vykoľajenie rušňa.

Desivá jazda vlakom smerujúceho do Levíc: FOTO V silnom daždi narazil do spadnutého stromu

Cestovali ste v niektorom zo zmeškaných vlakov? Pošlite nám svoj opis situácie, fotografie či videá na adresu tipy@topky.sk.

PRÁVE TERAZ Veľké meškanie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: meskanievlakov.tk)

Nehoda sa stala v obvode železničnej stanice Liptovská Teplá. V úseku medzi stanicami Ružomberok a Liptovský Mikuláš zabezpečili z tohto dôvodu náhradnú autobusovú dopravu. Železnice predpokladajú obnovenie dopravy na trati okolo 18. hodiny.

PRÁVE TERAZ Veľké meškanie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: meskanievlakov.tk)

"Prave cestujem rýchlikom, ktorý má byť náhradnou dopravou pre cestujúcich z IC na trase KE-BA. Mali sme byť pôvodne prepravení IC z RK do BA. Do RK nás mala prepraviť z LM náhradná bus-preprava. Busy posielali po jednom, my sme boli v poslednom a cestou z LM do RK nás informovali o tom, že nás IC v RK nepočká a máme ísť rýchlikom (v ktorom sme teraz), kde nemáme miesto, takže stojíme," napísala nám pred siedmou hodinou večer naša čitateľka.

Vaše tipy

Podľa nej boli odchody autobusov neorganizované. Matku s dvoma malými deťmi nechali ísť ako poslednú, rýchlikom. Medzi cestujúcimi pritom bola aj mama s batolaťom. Poďakovanie chcela vyjadriť aspoň sprievodcovi, ktorý sa snažil "urobiť všetko, čo bolo v jeho silách". Ani jeho telefonická konverzácia o nevyhovujúcej doprave však nijako nezavážila. "Na túto cestu tak skoro nezabudneme," napísala nám sklamaná zákazníčka.

Cestovanie smer z východu na západ je dnes komplikované aj na cestách. Zelená vlna pred ôsmou hodinou hlásila dlhú kolónu pri Ružomberku. 

PRÁVE TERAZ Veľké meškanie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: ŽelezniceRušeňVykoľajenieŽSRLiptovská Teplá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu