Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Keď uvidíte FOTO z Ilavy, obídu vás mdloby! Matku s kočíkom takmer porazilo, primátor už koná

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Nekŕmte nás odpadom, Getty Images)

ILAVA – Pred sebou tlačila kočík a vliekla nákup. Na to sa však mamička nesťažuje. Pobúril ju nevhodne osadený semafor, ktorého obídenie jej skomplikovalo cestu. Jeho stĺp bol totižto daný doprostred chodníka pre chodcov. Vzniknutú situáciu už rieši primátor.

„Išla som tadiaľ s kočíkom a nákupom, no celkom som sa zapotila, kým sme to prekonali. Pre človeka na invalidnom vozíku je to teraz priam nemožné, po zaasfaltovaní to bude aká šírka chodníka?“ dožaduje sa vysvetlenia nasrdená žena. „Pýtam sa, nie je možnosť osadiť semafor na kraj chodníka, prípadne na trávu vedľa neho? To musí byť naozaj v strede chodníka?“

Zle osadený semafor v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Nekŕmte nás odpadom)

So ženinou pripomienkou, ktorá bola zverejnená na stránke Nekŕmte nás odpadom, sme sa obrátili na vedenie mesta Ilava. Primátor vysvetľuje, že stĺp semafora bol osadený na základe schválenej projektovej dokumentácie. Podnikne však patričné kroky.


Čítajte aj: Omyl na FOTO vás dožerie: V Dunajskej Lužnej osadili tabuľu s bizarným zákazom, starosta viní realizátora


„Na základe pripomienok od občanov a po dohode s investorom stavby bude chodník v tejto časti rozšírený tak, aby neobmedzoval v pohybe chodcov a nezavadzal mamičkám s kočíkom a nákupom,“ povedal pre topky.sk Viktor Wiedermann, primátor mesta Ilava.

Viac o téme: IlavaChodníkSemafor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu