Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Ivanke pri Nitre sa stala nehoda: Vodič Miloslav K., člen Smeru zrejme v mikrospánku zrazil a zranil dievčatko

Ilustračné foto.
Ilustračné foto.

IVANKA PRI NITRE – Koncom týždňa došlo v Ivanke pri Nitre k nehode. Vodič Miloslav K. (57) mal podľahnúť mikrospánku a naraziť do zvodidiel. Účastníčkou nehody bolo aj deväťročné dievča, ktoré muž pri náraze zachytil. Podľa našich informácií bol vodičom člen strany Smer.

K nehode došlo vo štvrtok 4. júla. Vodič mal v tom čase namierené na stretnutie strany v Branči. Za volantom zrejme na chvíľu upadol do mikrospánku, prešiel do protismeru a narazil do zvodidiel. V tom čase tadiaľ prechádzalo deväťročné dievča so svojím psom. Auto do neho narazilo a dievča utrpelo niekoľko zranení. Ako pre Topky.sk potvrdila hovorkyňa záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová, záchranárov vyslali na pomoc zranenému dieťaťu. Po ošetrení bolo prevezené do nemocnice. Vzhľadom na to, že šlo o maloletú osobu, však viac informácií k zdravotnému stavu ani k priebehu zdravotníckeho zásahu nemožno poskytnúť.

Vodičom mal byť člen strany Smer

Podľa hovorkyne nitrianskej polície Renáty Čuhákovej sa vodič pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu motorového vozidla a na chvíľu podľahol mikrospánku. Prešiel do protismeru, narazil do zvodidiel a potom do dievčatka. „Dievča utrpelo ľahké zranenia. Okolnosti prípadu sa intenzívne vyšetrujú,“ uviedla pre Topky.sk Čuháková.

Účastníkom nehody bol podľa našich informácií člen strany Smer – starosta Dolných Lefantoviec. Oslovili sme preto jej hovorcu Jána Mažgúta. V tom čase prechádzal popri mieste nehody. Smeroval na slávnostné stretnutie strany Smer v Branči. „Šiel som s rodinou a videl som na ceste policajtov, tak som sa len pristavil a spýtal sa, či netreba pomôcť. Potom som pokračoval v ceste. O tom, že by účastníkom nehody bol člen strany Smer, sa ku mne zatiaľ nedostala nijaká informácia,“ povedal pre Topky.sk Mažgút.

Podľa našich informácií leží dievčatko na traumatológii v Nitre s ťažkým otrasom mozgu. S účastníkom nehody sa nám telefonicky nepodarilo skontaktovať.

Viac o téme: DievčaZrážkaMikrospánokSmerZvodidlá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu