Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obyvatelia bratislavského sídliska, buďte v strehu: Vyčíňa tu staronová hrozba

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Natália Podhorná)

BRATISLAVA - V bratislavskej mestskej časti Petržalka opäť raz vyčíňa travič psov. Miestni obyvatelia upozorňujú, že v dôsledku jeho nepochopiteľného konania zomrelo už niekoľko psov a viacerí skončili priotrávení. Ľudská zloba a krutosť nepozná hranice.

Petržalskí psičkári sa zas musia mať na pozore. V oblasti totiž podľa vyjadrenia miestnej obyvateľky zas vyčíňa neznáma osoba, ktorá chce úmyselne ublížiť psom. "Otrava porozhadzovaná na sídlisku Šintavská a okolie. Dnes sa otrávila fenka labradora a priotrávených je niekoľko ďalších psov," napísala Tina na Facebooku. 

FOTO Obyvatelia Petržalky hromžia: Namiesto škôlky tam má vyrásť... len to nie!

V priebehu posledných pár mesiacov údajne týmto spôsobom zomrelo viac ako desať psov. Majitelia by mali byť preto pri venčení svojich štvornohých kamarátov nanajvýš opatrní a mali by dávať pozor na to, čo dajú do papule. 

Obyvatelia bratislavského sídliska, buďte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Natália Podhorná)

Nie je to zďaleka prvýkrát, čo v Petržalke, resp. v Bratislave úradoval travič psov. Evidentne ide o ľudí, ktorým vadí, že sídliská sú plné psov a ich otrávením sa snaží ich počet znížiť. Určite ale nie je potrebné pripomínať, že takto radikálne sa problémy neriešia. 

Viac o téme: PesPetržalkaOtrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu