Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Modelka vyšla do ulíc a ľudia nedýchali: Bože môj, veď tá nemá podprsenku ani gaťky!

Demi Rose Zobraziť galériu (9)
Demi Rose (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Sexepílu má na rozdávanie! To je o modelke Demi Rose (26) dobre známe. Prsnatá brunetka to však veľmi rada dokazuje pri každej možnej príležitosti. Nedávna párty v nočných londýnskych uliciach nebola výnimkou. Pozrite, v čom sexica vyšla do ulíc!

Nevinný pohľad, oblý zadok a bujné poprsie! To sú poznávacie znamenia modelky Demi Rose, ktorá nikdy nepatrila medzi hanblivky. Kráska sa však nebojí otvorene hovoriť o tom, že ju v čase dospievania šikanovali a nebola veľmi obľúbená. 

FOTO: Demi Rose má sexepílu na rozdávanie.

Rodáčka z Birminghamu má dnes na sociálnej sieti Instagram viac ako 17 miliónov followerov. Má vlastnú značku, prostredníctvom ktorej svetu ponúka kozmetiku a navruhje plavky, bikiny a šaty, ktoré sú sexi a zároveň dostupné pre ženy rôznych tvarov. 

Nuž, a sama sebe je Demi tou najlepšou reklamou. Potvrdila to aj pred pár dňami, keď predstavovala novú kolekciu. Na párty si to namierila nahodená v šatách s prestrihmi, ktoré prezrádzali, že kráska pod nimi nemá žiadnu spodnú bielizeň. 

„Každý si zaslúži byť posilnený a táto kolekcia dáva každému šancu vyjadriť sa. Tato kolekcia je plná sexi odvážnych kúskov, ktoré môžete nosiť s istotou. Ľudia budú čumieť,” povedala na margo toho Demi, na ktorú pri každom stretnutí nepochybne čumia nielen muži, ale aj ženy. 

FOTO: Demi Rose vyšla do ulíc v takomto sexi outfite. Každému bolo jasné, že podprsenku ani gaťky na sebe nemá. 

Demi Rose
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Demi Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu