Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Príliš drahé bývanie Belohorcovej v Miami: Je to nezmysel, balím kufre!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (3)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

MIAMI - Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (44) v poslednom čase neustále rieši svoje bývanie. Najnovšie prezradila, že nájom v luxusnej rezidencii je tak astronomický, že sa s manželom a deťmi presúvajú do vlastného domu, ktorý doteraz prenajímali.

Na prelome marca a apríla Zuzana prezradila, že sa museli vysťahovať z mrakodrapu na South Point, pretože v rezidencii sa vyskytla nákaza koronavírusom a bola im predčasne vypovedaná nájomná zmluva. Rodina sa presunula do vlastného domu, ktorý dovtedy prenajímali. 

Galéria: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek

Lenže po pár týždňoch sa na exmoderátorkinom instagrame opäť začali objavovať fotografie z mrakodrapu. A išlo opäť oblasť South Point. Lenže, ako sa ukázalo, predsa len sa s manželom a deťmi radšej presunie do vlastného. „Zhodnotili sme, že nebudeme platiť ten nezmysel, čo tu platíme, keď máme rodinný dom,” povedala Zuzana pre Super.cz. 

Zuzana Belohorcová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Za luxus sa totiž platí. „Je to 9000 dolárov (takmer 8000 eur, pozn. red.), a to len preto, že to každý rok predplácame na rok dopredu, inak by to bolo 11-tisíc dolárov (cca 9700 eur),” prezradila Belohorcová. 

Dom, do ktorého sa sťahujú, bol pôvodne rozdelený na apartmány, ktoré prenajímali. Turizmus však stagnuje, a tak z neho budú mať rodinné bývanie. „Teraz bývame v najluxusnejšom dome na South Beach, sú tu dokonalé služby, servis je neuveriteľný. Dom bude zas niečo iné, bude to viac súkromné. Budeme mať svoj dom, bazén, saunu,” uviedla blondínka. Aktuálne si môže užívať súkromnú pláž, fitnescentrum, tenisové kurty a iné služby určené len pre rezidentov. 

Ako však vyplynulo z jej ďalších slov, zatiaľ nie sú rozhodnutí, či v dome zostanú nastálo. Možno, keď sa ich podnikanie opäť rozbehne, bude ďalšie sťahovanie. 

Príliš drahé bývanie Belohorcovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.B.)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu