Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

David Hasselhoff opäť chľastal a museli ho hospitalizovať

Takto vyzerá známy herec, keď si vypije
Takto vyzerá známy herec, keď si vypije

LOS ANGELES – Herec David Hasselhoff bojuje s alkoholom niekoľko rokov. A opäť prehral jednu malú bitku. Nedávno opäť pričuchol k fľaši a spustil sa, takže ho museli na jednu noc hospitalizovať v protialkoholickej liečebni. Potvrdila to jeho hovorkyňa Judy Katzová.

„David opäť nezvládol svoj boj s alkoholizmom a ihneď si uvedomil, že je dôležité to vyriešiť za asistencie svojich lekárov. Darí sa mu dobre a bude doma na druhý deň ráno,“ zverila včera Katzová magazínu TMZ.

Davidovi sa tento rok v tomto ohľade veľmi nedarí. Keď v máji prehlásil, že už žiadne problémy nemá, objavili sa v médiach jeho fotky z hotela v Las Vegas, ako opitý namol dosť nechutne pojedá hamburger.

„Som liečiaci sa alkoholik. Prihliadnuc na to, že som prechádzal veľmi ťažkým rozvodom som sa veľmi úspešne vysporiadal so svojím problémom. Nanešťastie som jedného večera do toho zase na chvíľu spadol, ale súčasťou rekonvalescencie je aj relaps,“ prehlásil Hasselhoff.

Davidove snahy zbaviť sa alkoholizmu ocenil tiež rozvodový súd, ktorý mu do výlučnej starostlivosti zveril obe dcéry Taylor-Ann a Hayley, o ktoré s exmanželkou Pamelou Bachovou bojoval.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu