Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčine prišlo zle, keď zistila, s kým ju podviedol jej priateľ: Choré, s týmito ženami mal sex!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Žena sa na TikToku zdôverila so šokujúcim odhalením. Zistila, že v súčasnosti už jej bývalý priateľ spával so svojou biologickou matkou a sestrou. Jeden z komentujúcich toto správanie prirovnal k oidipovskému komplexu. Žiadne bližšie informácie však TikTokerka neposkytla.

Emma tvrdí, že ju jej priateľ podviedol so svojou matkou. "Uvedomovať si, že môj bývalý ma podvádzal s vlastnou mamou, je niečo, kvôli čomu by som mala ísť na terapiu a nie niečo, o čom budem len žartovať so svojimi kamarátmi," uviedla v päťsekundovom videu.

Dievčina nezverejnila podrobnosti o údajnej afére, takže mnohí užívatelia túžili vedieť viac. "Prosím, vysvetli to. Kvôli tomuto príspevku nespávam," napísal jeden z nich. "Nevolá sa náhodou Oidipus?" pýta sa ďalší, pričom odkazuje na mýtického gréckeho kráľa, ktorý zabil svojho otca a oženil sa s matkou. 

Dievčine prišlo zle, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/upsetzucchini)

Vo videu z novembra 2021 Emma prezradila, že expriateľ mal sex so svojou mamou a biologickou sestrou. Zároveň všetkých ubezpečila, že mladík nebol svojimi rodinnými príslušníkmi týraný ani napádaný. V opačnom prípade by na TikToku nič nezverejnila. Žiadne bližšie informácie však doposiaľ neposkytla. 

Viac o téme: SexVzťahyNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu