Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Televízia zverejnila tajné VIDEO Pentagónu, ktoré nemal nik vidieť: UFO letiace nad týmto štátom!

(Zdroj: Facebook/Jeremy Kenyon Lockyer Corbell)

Moderátori relácie sa podelili o zábery, ktoré v súčasnosti vyšetruje americká vojenská a spravodajská komunita. Je na nich zachytené UFO letiace popri špionážnom lietadle. Video bolo zverejnené ako súčasť tajného brífingu amerických predstaviteľov, no televízia ich ukázala celému svetu.

Americkí predstavitelia sa podľa nového podcastu domnievajú, že sa im podarilo nakrútiť mimozemskú kozmickú loď. Videonahrávku kovovo vyzerajúcej gule letiacej popri špionážnom lietadle údajne teraz vyšetrujú vojenskí a spravodajskí experti. Hostiteľom relácie "Weaponized" sa podarilo získať tieto zábery. 

Filmár Jeremy Corbell a novinár George Knapp diskutujú o záberoch UFO, ktoré vytvorila pracovná skupina Pentagónu Unidentified Aerial Phenomena Task Force. Objekt je známy ako Mosulská guľa, pretože bol spozorovaný v apríli 2016 pri prelete nad severným Irakom.

 

MOSUL ORB : US military filmed UFO from an active conflict zone - officially designated by the US government and...

Posted by Jeremy Kenyon Lockyer Corbell on Monday, January 23, 2023

Corbell a Knapp tvrdia, že zábery boli zverejnené ako súčasť tajného brífingu amerických predstaviteľov, ale chceli sa o ne podeliť s verejnosťou. "Je to krátke video, možno štvorsekundové, kde táto kovová guľa letí popri špionážnom lietadle a pohybuje sa vedľa neho bez toho, aby spadla," uviedli moderátori. 

Knapp následne poukázal na to, že video mu pripomína nahrávky z lode USS Omaha z roku 2019, keď sa okolo nej rojili neznáme predmety. "Nie je to smiešne? UFO sa často uvádza v štyroch základných tvaroch - gule, pyramídy, kocky a cigary. Vôbec to nie sú aerodynamické tvary," odpovedal Corbell. Moderátori na záver  dodali, že v budúcich epizódach prinesú ďalšie odhalenia. 

Viac o téme: MimozemšťaniaUFOPentagón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu