Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž dostal v noci znepokojujúcu správu od suseda: Pozri sa z okna! Neveril, keď zbadal, kto spí na verande

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HEATHROW - Chuck Robbins vedel, že sa po jeho okolí pohybuje medveď, nebol by prvý, ktorého by stretol. Ale to, že sa objaví priamo na jeho verande, mu zrejme ani nenapadlo. Návštevník v jeho prístreší spokojne pospal. Majiteľovi domu sa neobyčajná návšteva podarila zdokumentovať.

Chuck, ktorý žije na Floride, videl už veľa medveďov, tento bol však podľa jeho slov zatiaľ najväčší. Odhaduje, že vážil najmenej 170 kíl. Pre televíziu FOX 35 uviedol, že jeden zo susedov ho vraj zbadal v okolí, preto sa ho vybral hľadať. Chcel zistiť, či ho uvidí a nakrútiť nejaké video, na žiadne zviera ale nenaďabil. Tak sa vrátil domov a išiel si ľahnúť. 

O niekoľko hodín neskôr poslal sused Robbinsovi poslal správu, že na jeho dvore je veľký medveď. Pozrel sa teda z okna a zbadal ho na svojej verande, kde ležal a prevaľoval sa. "Bolo to úžasné. Vyšiel som von a bol priamo predo mnou a tak blízko," povedal Chuck. Na otázku, čo si myslel, keď prvýkrát uvidel túto šelmu, žartom odvetil, že dúfal, že sa medveď cíti pohodlne.

Viac o téme: Medveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu