Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mníška zbadala, ako sa bozkávajú dve ženy a ostala totálne pohoršená: Z jej reakcie pôjdete do kolien

(Zdroj: Instagram/notyetmag)

NEAPOL - Talianska mníška zastavila dve ženy pri bozkávaní a odkázala im, že sa spolupodieľajú na "diablovej práci". Ešte predtým sa celého kreatívneho tímu spýtala, či boli v ten deň na omši a obvinila mladých ľudí z výskytu koronavírusu. Obe modelky sa na incidente zasmiali.

Modelky Serena de Ferrariová a Kyshan Wilsonová pózovali v štvrti Quartieri Spagnoli v talianskom Neapole pre nadchádzajúce tretie vydanie talianskeho magazínu Not Yet Magazine, všetko o umení a životnom štýle. Keď sa pobozkali, rozdelila ich okoloidúca mníška. "Čo to robíte? Toto je diablova práca," zakričala na modelky. 

Scénu zaznamenala maskérka Roberta Mastaliaová. "Boli sme na mieste v Španielskej štvrti, v malej bočnej uličke s dvoma modelkami, keď zrazu okolo prešla mníška. Spýtala sa nás, či sme boli v ten deň na svätej omši a keď sme povedali ‚nie‘, začala obviňovať mladých ľudí z koronavírusu a potom videla, ako sa dva modelky chystali pobozkať a vtedy pribehla, aby ich rozdelila. Boli sme ohromení," opísala bizarný incident. 

Napriek všetkému to kreatívny vtip zobral ako vtip a na reakcii mníšky sa zasmial. Na videu môžete vidieť, že dievčatá sa smejú," dodala Mastaliaová. Keď rádovej sestre vysvetlila, že tím fotí dve modelky a že v skutočnosti nejde o lesby, mníška pomaly odišla.

Viac o téme: BozkMníškaIncidentLesbaNeapol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu