Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO S kráskou chcú ísť všetci chlapi na rande, dokým nezistia jej vek: Tak hádajte, koľko má rokov?

(Zdroj: TikTok/princessaprilxo)

LOS ANGELES - Táto žena potvrdila, že vek je skutočne len číslo. Mnohí by na základe jej fotografie odhadovali, že má možno niečo po dvadsiatke. V skutočnostije to zhruba dvakrát viac. Prezradila ale, že muži ju majú radi len do tej chvíle, kým im nepovie, koľko má rokov. Niektorí jej dokonca nechcú veriť.

FOTO Chlapík (55) vyzerá ako boh: Keď ale zistíte, v čom spočíva jeho tajomstvo mladosti, príde vám zle

Užívateľka TikToku známa ako princessaprilxo sa podelila so svojou vekovou dilemou vo videu, ktoré bolo doposiaľ zhliadnuté viac ako 8,2 milióna krát. Vysvetlila, že muži jej venujú veľa pozornosti, ale keď istia jej vek, začnú sa cítiť nepríjemne. "Muži ma majú radi, ale len dovtedy, kým im nepoviem, koľko mám rokov," uviedla.

@princessaprilxo

nobody wants a cougar

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

Následne prezradila, že má 44 rokov. Užívateľov táto informácia šokovala a kráske odkázali, že vek je skutočne iba číslo. "Určite nevyzeráš na 44 a každý chlap by mal šťastie, keby mal krásnu ženu ako ty," napísala jedna osoba. 

@princessaprilxo

yeah?

♬ original sound - TK

Niektorí poukázali na to, že problémom nie je jej vek alebo vzhľad, ale biologické hodiny. "Stále ťa majú radi, ale uvažujú o tom, že by chceli deti a s tebou to už nie je možné," myslí si ďalší užívateľ. Iní však aj napriek ženiným tvrdeniam argumentovali, že nehovorí pravdu. "Stále neverím, že má toľko rokov," napísal jeden chlap. 

Viac o téme: VekElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu