Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Ministerka na tlačovke zažila totálnu hrôzu: Pozrela sa dolu a keď to zbadala...!

(Zdroj: Youtube/Reuters)

BRISBANE - Počas politickej tlačovej konferencie o pandémii sa vyskytlo viacero nevítaných nepríjemností, no ministerka zdravotníctva Queenslandu Yvette D‘Athová to zvládla s chladnou hlavou. Čelila pritom mimoriadne nepríjemnému problému. O napätú, no vtipnú atmosféru sa totiž postaral pavúk.

Ministerka zdravotníctva austrálskeho štátu Queensland Yvette D‘Athová na nedávnej tlačovke hovorila o potrebe podnikov dodržiavať príkazy na očkovanie. V polovici vety však svoje rozprávanie prerušila a sklopila zrak. "Dobre, môže niekto, prosím, dostať toho pavúka preč?" povedala. 

Zvedavý pavúk z čeľade maloočkovitých, v angličtine známy ako huntsman spider, počas rozhovoru vyliezol na ministerku a dal najavo svoju prítomnosť. Hlavný zdravotný dôstojník John Gerrard rýchlo použil zväzok papierov na to, aby sa pokúsil odviesť osemnohého votrelca preč. "Toto ukazuje, ako sa dokážem ovládať. Nemám rada pavúky, ale budem pokračovať. Ak sa dostane niekde k mojej tvári, dajte mi vedieť," zavtipkovala D‘Athová. Na jej veľkú úľavu sa napokon pavúk vytratil. 

Ak trpíte arachnofóbiou, toto VIDEO určite nepozerajte: Gigant na stene v obývačke!

Pavúky z čeľade maloočkovitých zriedka uhryznú ľudí a nepovažujú sa za nebezpečné, ale môžu spôsobiť bolestivé uhryznutie, ak sa cítia zahnaní do kúta alebo ohrození. Napriek tomu ich veľké telá a chlpatý vzhľad naháňajú mnohým ľuďom hrôzu. 

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu