Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Kráska šokovala ľudí šatami, ktoré si obliekla na otcovu svadbu: To je ale zlý vtip!

(Zdroj: TikTok/ariannahisabelle)

LOS ANGELES - Fotografia tejto ženy sa stala hitom internetu kvôli vyzývavým šatám, ktoré si chcela obliecť na svadbu svojho otca. Minišaty v hodnote takmer dvesto eur dodávajú nositeľke nahý vzhľad. Ľudia na sociálnych sieťach sa podelili so svojimi názormi o tom, či sa šaty hodia na takú slávnostnú príležitosť, akou svadba bezpochyby je.

Ariannah Dabneyová zverejnila na TikToku video, na ktorom je oblečená v čiernych šatách s výrezmi. Viac odkrývajú než zakrývajú, no ona si ich napriek tomu chcela obliecť na svadbu svojho otca. Minišaty od americkej značky God Saves Queens sa predávajú za približne 280 dolárov (cca 250 eur), hoci ich tvorí naozaj len kúsok látky. "Oblečiem si ich budúci víkend na svadbu môjho otca. S opätkami to bude vyzerať lepšie, nebojte," uviedla Ariannah vo videu. 

@ariannahisabelle 3rd times the charm can’t wait for the wedding #fyp #daddyissues #dressup #getreadywithme #toxica #toxic ♬ original sound - Ariannah Dabney

To rýchlo získalo množstvo reakcií, vďaka čomu sa stalo hitom. Niektorí užívatelia sa podelili so svojím názorom, či je outfit vhodný na svadbu. "Čo ti urobil tvoj otec, že sa mu chceš takto pomstiť v jeho veľký deň," pýta sa jedna osoba. 

FOTO Brunetka pobúrila ľudí šatami, ktoré si obliekla na dedkov pohreb: To nemôže myslieť vážne!

Mnohí si všimli, že dievčina odkazovala na neslávne známe odhaľujúce šaty modelky Kendall Jenner, ktoré mala na sebe na oslave kamarátky. Séria záberov zdieľaných na Instagram Stories zachytáva hviezdu reality šou Keeping Up With The Kardashians, ako pózuje spolu s Hailey Bieber. Šaty Kendall mali vpredu výrezy a cez dekolt mala len tenký kúsok materiálu. V tom čase ju ľudia za to poriadne skritizovali, podľa nich tieto šaty boli absolútne nevhodné a neúctivé. 

Viac o téme: SvadbaŠaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu