Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľ (38) otvoril čipsy a nechcel veriť vlastným očiam: Pozrite, čo našiel v balíku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LINCOLNSHIRE - Brit David Boyce sa s užívateľmi sociálnej siete podelil o fotku kuriózneho objavu, na ktorý narazil v balíčku zemiakových lupienkov. Po zverejnení príspevku ho kontaktoval aj výrobca, ktorý by rád zistil, ako došlo k tomuto bizarnému omylu.

Učiteľ fyziky Boyce (38) z mesta Rutland v anglickom grófstve Lincolnshire zostal veľmi prekvapený, keď otvoril balíček svojej obľúbenej slanej pochúťky, ktorá bola naplnená iba vzduchom a jedným zemiakom. "Otvoril som si vrecko Kettle Chips, ale nenašiel som v ňom žiadne lupienky, len jeden celý zemiak. Bol som veľmi prekvapený," okomentoval svoj príspevok na Twitteri, na ktorom drží obal zlupienkov s príchuťou čedara a červenej cibule. 

Podľa jeho slov išlo o malého šampióna, keďže dokázal "prežiť a odmietol sa dať pokrájať". David vraj uvažoval aj o tom, že si ho naskenuje a urobí z neho 3D tlač a vytvorí sochu, aby mu pripomínala tento výnimočný okamih. Na jeho príspevku sa zabávajú mnohí užívatelia. Niektorí sa však pýtajú, ako si mohol pri kúpe nevšimnúť, že balík má akúsi divnú hmotnosť. 

Sedem potravín, ktoré jete, aby ste schudli, no v skutočnosti vďaka nim priberáte

Boyca kontaktoval výrobca lupienkov a uviedol, že si nie si istý, ako sa zemiak dostal do vrecka. "Nevadilo by vám, keby ste nám poslali presnejšie údaje, aby sme zistili všetky podrobnosti a požiadali náš tím, aby sa na to pozrel?" obrátila sa so žiadosťou na zákazníka zástupkyňa firmy. "Áno, stále ten zemiak mám! Bolo to také nečakané. Môžete ho mať, ak chcete!" vtipne odpovedal David.

Viac o téme: ZemiakLupienkyČipsy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu