Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ľudí šokoval pohľad na starý cintorín: Mníška tam predviedla nepochopiteľné divadlo na FOTO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

HULL - Šokujúci pohľad sa naskytol obyvateľom anglického mesta Hull, ktorí sa v sobotu nachádzali v blízkosti miestneho cintorína. Žena oblečená ako mníška tam totiž tancovala s kostrou. Nie je jasné, či išlo o skutočnú Božiu služobníčku, ale zrejme išlo o nejaký druh umenia.

Viacerí očití svedkovia zachytili ženu oblečenú ako rádovú sestru pri podivnom tanci s ľudskou kostrou a kostrou, ktorá vyzerala ako psia. "Bola na cintoríne v Spring Bank West neďaleko miestnej školy a tancovala s kostrou, ktorú držala v rukách. Pritiahlo to značnú pozornosť, ľudia sa pristavovali a vodiči v okoloidúcich autách ju tiež sledovali popri tom, ako prechádzali okolo," uviedla jedna svedkyňa. 

Incident sa odohral minulú sobotu okolo dvanástej hodiny napoludnie. Zatiaľ nie je jasné, či išlo o nejaké divadlo v rámci umeleckého projektu alebo niečo iné. Hlavný mestský cintorín v meste Hull už takmer polstoročie nikoho nepochováva. Ľudia ho však stále hojne navštevujú, pretože sú na ňom pochované viaceré známe osobnosti. Taktiež sa na ňom nachádza pamätník pre obete epidémie cholery z roku 1849. 

Viac o téme: CintorínMníška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu