Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Blondínka varuje všetky ženy: Kontrolujte si pravidelne kabelky! Hrozivý objav v tej jej

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HOUSTON - Istá užívateľka sociálnej siete TikTok zverejnila video, v ktorom upozorňuje ženy, aby si pravidelne kontrolovali obsah svojich kabeliek. Nepríjemne ju totiž prekvapilo zistenie, že v tej svojej našla nenápadný lokalizátor. Vôbec netuší, ako a kedy sa jej tam dostal.

Účinné lokalizátory môžu byť skvelou pomôckou v nebezpečných situáciách, ale zároveň aj prostriedkom, ako niekoho sledovať a bez akéhokoľvek vedomia mu vstupovať do súkromia. Podobnú skúsenosť zdokumentovala Sheridan Ellisová z amerického Texasu. Vo svojom príspevku na TikToku varuje všetky ženy, aby si v záujme vlastnej bezpečnosti častejšie kontrolovali svoje tašky a kabelky. Keď si totiž z tej svojej nedávno vybrala všetky veci, našla v nej lokalizátor, ktorý vyzeral ako kľúčenka. 

VIDEO Horor na vianočnom večierku: Matka varuje, dávajte pozor, aby ste neskončili tak, ako ja!

"V sobotu som bola na večeri v reštaurácii s kamarátkami, jedna oslavovala narodeniny. Keď som sa vracala domov, toto som si našla v kabelke. Nie je to moje a neviem, ako sa mi to tam dostalo. Okamžite som vybrala batériu. Skontrolujte si aj vy svoje kabelky," odporúča.

@sheridanellis

Check your purses … #fyp #psa #forwhatitsworth #safety

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Príspevok zasypalo množstvo komentárov, a to najmä od žien, ktoré autorke ďakujú za upozornenie a dobrú radu. "Mám dospievajúce dcéry. Ďakujem, že ste to zverejnili. Na koľko ďalších vecí si ešte budeme musieť dať pozor?!" píše jedna. Iné zas naliehali na Sheridan, aby kontaktovala policajtov. "Polícia dokáže zistiť, kto si to kúpil a kto si stiahol a zaregistroval aplikáciu. Spolupracujte s nimi. Toto je veľmi desivé." Ďalší užívateľ podporil názor, že ide záležitosť, ktorú by mali riešiť muži zákona, pretože "ak to niekto už raz urobil, urobí to znova". 

Viac o téme: Sledovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu