Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študentka namiesto priateľa poslala pikantnú SPRÁVU svojmu profesorovi: Hanba na sto rokov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - V niektorých situáciách sa skutočne oplatí dvakrát skontrolovať, komu posielate správu. V opačnom prípade sa vám môže stať to, čo tejto žene. Svojmu priateľovi chcela poslať dráždivú správu, no namiesto toho skončila v mobile univerzitného profesora. So svojím príbehom sa podelila na Reddite.

Nemenovaná dievčina sa dostala do skutočne nepríjemnej situácie. Vraj čítala gýčovú romantickú knihu, keď jej priateľ začal znevažovať príbeh a robil si z neho žarty. "Existuje pasáž, v ktorej dvaja protagonisti hrajú biliard a dievča prehrá, takže mužovi povie: ‚Potrestaj ma, prosím,‘" píše sa v príspevku. Aj keď sa jej priateľ zasmial, keď túto pasáž spomenula, údajne pôsobil rozrušene, že jeho priateľka niečo takéto číta.

Nasledujúci deň študentka zašla do miestneho kníhkupectva a narazila tam na tú istú knihu, ktorú čítala. Rozhodla sa, že ju zo srandy kúpi a pošle priateľovi selfie s knihou a odkazom "potrestaj ma ocko". Namiesto toho však fotku omylom poslala svojmu profesorovi na univerzite, čo si, bohužiaľ, uvedomila až príliš neskoro. "Ako svoju primárnu aplikáciu na odosielanie správ používam WhatsApp. Môžete kliknúť na obrázky cez fotoaparát WhatsApp a priamo ich odoslať klepnutím na svoje kontakty," napísala. 

Študentka namiesto priateľa poslala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dievčina vysvetlila, že jej priateľ a profesor majú rovnaké meno, preto ich má vedľa seba v zozname kontaktov. Jediný rozdiel medzi menami spočíval v tom, že pri mene jej profesora má pripísaný aj názov univerzity. "Fotku som nakoniec poslala svojmu profesorovi, pretože jeho meno bolo prvé. Hlúpy omyl, mohla som to vymazať, či nie? Toto som si však uvedomila, až keď som nasadla do taxíka a pri správe sa mi zobrazili dve modré fajky, ktoré signalizujú, že správa bola prečítaná. Bola som zahanbená, pretože ma mohol nahlásiť za porušenie protokolu medzi študentmi a učiteľmi," ozrejmila ďalej vo svojom príspevku.

Jediné, čo mohla študentka urobiť, bolo ospravedlniť sa a vysvetliť, že išlo o nehodu. Profesor jej však odpísal so slovami, že obsah, ktorý mu poslala, je mimoriadne nevhodný vzhľadom na "posvätný vzťah medzi študentom a profesorom". Mladá žena na záver dodala, že nejaký čas sa bude v prítomnosti profesora pravdepodobne cítiť poriadne trápne.

Viac o téme: MobilŠtudentkaProfesorWhatsapp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu